Jag vill döda!

Jag verkligen avskyr väldigt många människor idag. Från hjärtat vill jag halshugga nån! Håll er till tolvslaget med fyrverkerier åtminstånde, tack.
I övrigt har jag haft en tevlig kväll med god mat och gott vin. Heder till kocken som kvällen till ära var Anna. Har laddat över bilderna och sätter ut dom imorgon. Nu ska jag slå på film så det låter lite från tv:n. Vi har åkt hem redan för Catos skull. Jag är så ond just nu och Jenny vet hur ond jag kan vara. Det som du sett är ingenting... Det fräser ur ögon och öron just nu. Fast i det tysta så Cato inte märker det.

Gott nytt år!!!!!!!!!!!!!

KRAMAR /Theres

Från i somras




Action från i somras. Bästa lekkamraterna

Två glada sprättar

Bara bus

Nöf,nöff låter det från hallen. Vi har just fått besök av Chilli den lilla kooikern. Han och Cato busar med alla grisarna- having a blast. Daniel och svärmor är nere och inspekterar garaget. Jag ska snart ta ut sötisarna på en skogstur i blåsten. Kanske flyger vi bort och missar det ny året och måste göra om 2008  igen, man kan aldrig så noga veta.

Vi ska ju som sagt bort ikväll och äta gott men vi åker troligen hem innan tolvslaget för C:s skull och våran. Annars tar vi oss nog inte hem förrän imorgonbitti och jag vill gärna sova hemma.

Haft ett längre avrbott precis, jag kom på att jag skulle surfa runt och se om jag hittade igen en häst. På Näsviksgård står det en svart hingst som är köpt från en skojare i skåne. Hästen var drogad och såldes som hopphäst om jag inte missminner mig. Sen har den visat sig vara halt och den kanske blir bra men kommer absolut inte att bli en tävlingshäst. Ingrid hade hälsat på Karin, Chillis uppfödare, som har två hästar på Näsvik. Hon berättade om hästen och visade den varpå Ingrid kom med den brilljanta idén att jag skulle köpa den sen om den blir frisk.
Hittade inga bilder på poan, kanske lika bra det. Morr jag vill inte att folk ska hitta hästar åt mig. Jag blir ju så sugen... Förhoppningsvis blir det en häst snart. När vi sålt huset och har ordning på pengar mm.  Längtar så ja spyr, bildligt talat.

Dags att ge sig av nu innan mörkret faller. Gott slut till er alla. Vi ses nästa år!

PUSS /T

klàrt å betàrt

Då var vi färdigmysta för denna stunden. Dagen har gått i räknandets tecken. På coop finns det ungefär en miljardcillioner +-tre gratulationskort att räkna och dom har jag räknat. Roligt eller inte, avgör själva.
D har köpt en plyfa skiva idag som ska upp på väggen i garaget, sen ska här sättas upp saker och fixas. Två arbetsbänkar och ett skruvstycke från Biltema levereras med syster Hessel imorgon. Fick ju pengar i julklapp till det. Kanoners blir dset. Och bra också att det blir över lite så vi kan köpa nån typ av lagerhyllor till källaren och få lite ordning på grejorna där.

Hå,hå imorgon blir det goda grejer i maggen. Hummer och coeur de filét. Schmaskens, det vattnas i munnen redan... *slurp* J berättade om deras alternativ till nyårsraketer som jag tyckte ar en superidé. Luftballonglampor i rispapper som man tänder och låter flyga iväg mot himlen. Asientema, fint och helt tyst och ofarligt.

Nu ska nog dammsugaren få jobba lite. Mycket hundhår har det blivit i jul. Hittade en långt från Chappe i BH:n(!), kliade som f-n och nu vet jag varför :0) Man kan just undra vad som sysslas med när dom hårar ner så nära inpå kroppen *flin*

Slut för idag, tack för idag Kram/T

myspys med vovve

mysning på hög nivå just nu med cato iknät. svårt med stora bokstäver just nu, skriver sen istället och pussas lite nu.

Inventering

Måste ligga nåt läskigt otursmoln över familjen Sörvåg/Andersson, åtminstånde när det gäller bilar. Nu går ju mercan som den ska men då jäklas toyotan istället. Tändningslåset tjorvar och det går knappt att få i nyckeln. Satt i 20 minuter efter jobbet igår och höll på.
Åkte på att inventera idag så jag börjar snart. Tydligen står jag på schemat men jag hade inte fått veta det för det fanns inte på julschema som jag fick. Nåja det går ju bra men kul är det inte. Jag får då sluta i tid i alla fall, redan 12.30 och det är skööönt. Troligen blir det favorit i repris på nyårsafton. Drevjakt på Mjoön med Cato, Chappe och vi andra som var med förra gången. Bra för lillen att göra av med lite energi inför raketuppskjutningen. Rädd hund på nyår gör att mattes hjärta gråter. Så en uppmaning till ALLA: Skjut raketerna vid tolvslaget och nöj er med det, thank U!

Morsning /T

Pang du är död!

Ny dag, nya möjligheter! Gårdagen bjöd på spänning, pizza och glada skratt. Spänningen kom av den spontana jaktturen med D,S ochU. Jag och Soffi skulle gå runt en ö med hundarna och förhoppningsvis jaga ut nåt vilt ur skogen så grabbarna på pass kunde skjuta. Fanns inga djur, tur för dom.
Sen åkte vi hem igen och åt pizza. Daniel och Ubbe pillade med min merca och jag städade lite. Plus for iväg och handlade prylar till bilen. OK hade dock inget annat än tändstift att sälja mig men det löste sig ändå.
Hade sen besök hela kvällen av Arvid, Magnus och Alex. Mycket trevligt var det, mycket prat och kaffe. Singstar var också givet i det sällskapet! Ska skynda mig nu och försöka hinna förbi MQ och återställa en tröja som inte blev bra.

Ha det! /T

Crazy Horse

Liten rättelse till förra inlägget. Det var ju en MEXX väska och inte Björn Borg. Jag skrev fel för jag hade kollat på ett par skor av samma märke innan och ja då blev det lite kortslutning. S har just leverarat mina prylar från Ikea hä vart så najs nöges i då säj. Vi har kollat på första delen av körslaget, nu återstår bara utröstningen. Jag röstar ut Magnus Carlsson, fastän han är så snygg och söt! Jag röstar inte på populäritet i en så viktig fråga :D

Åt hästfilé till middag och det var sådär. Smakade gott men luktade bajs och man äter ju inte bajs om man är normal så i fortsättningen blir det kossa mu på tallriken.

Stallet stod kvar och Lillan var sugen på att komma in. Kanske hungrig...? Det blev lite kalabalik för en av hästarna hade rymt ur sin hage tidigare idag och nu var han påväg att rymma igen. Tog mod till mig och ledde in honom i stallet beväpnad med en hötuss så galningen skulle vara lugn. Han var dock snäll som ett lamm men jag blir nervös när det är halkigt ute och en häst på drygt 500kg kanske får frispel. Orsaken till denna galenhet är helt normal- understimulans. Nåväl alla hästar och även jag lever och inga ben är brutna så jag får väl konstatera en bra dag idag!

Natti /T

Himmelriket!!!!!!!!!!

Hemma en snabbis innan jag ska till Lillan. Ojojoj vad kortet har gått varmt! Både till mig och Daniel finns det saker kan jag lova. Jag fyndade presentkartonger på Kicks för halva priset, då är ju redan presentkartongerna billiga eftersom man oftast får med en eller två bodylotions eller liknande. Fyra såna för femhundra spänn :D, munkjacka och t-shirt (Koola Anna) och en Björn Borg väska från Hanséns, stövlar på scorett, jacka på H&M, tröjor till Daniel på både H&M och MQ ja jag har säkert glömt nåt men jag är alldeles lycklig över att det fanns kvar så mycket. Önskar jag haft mer pengar för tillfället för då hade jag köpt ännu mer. Blev kär i en kappa på MQ som var på halva, men den kostade 3000 på ordinarie så det fick då va.
Shopaholic kallas det nog.
Det blev ingen Arvid igår och det var nog lika bra för jag var så gott som död. Vart fika på Krokodil idag istället. Med Arvid, Marcus och Daniel. Emmanuel dök upp en stund med.

Tid är kommen att se efter om hästen står kvar. Och ge kaninerna lite julkarra.

Tjarå /Tese

Rea

Mellandagsrea står på agendan. Jag tror att jag tycker det är roligt men det är det inte. Men jag SKA fynda kläder till mig och D så är det bara. Fia är på ikea idag och jag har skickat en liten lista med saker jag vill ha. Nu måste jag skynda iväg....

Kram /T

Annan dag

En dags jobb kvar innan ledighet i två dagar. Hade tänkt att gå på rean imorron, om det finns nåt kvar, hmm... D:s bästa vän Arvid har kommit hem och dom var här igår när jag ar på jobbet och körde singstar. Eventuellt så ska vi bjuda honom på middag ikväll och kanske ha en sleepover med. Får se när jag kommer hem. Ska alldeles strax fara på jobbet och lösa proppen så hon får gå och fika.
Cato har rejäla problem med noskvalster just nu, snörvlar och får andningsproblem, så han ska få en kur med medicin. Hans närmaste vänner ska nog också få lite annars är det ingen idé, då får han ju bara tillbaka det med en gång. Mårre hade nyst lite och jag tror att Chappe också hade det. Diesel då?

Hej så länge!
Kram/T

Slut för idag tack för idag

Julaftonen närmar sig sitt slut oh jag är slut jag med. Det har varit en mysig dag och jag känner inte samma besvikelse som jag brukar göra. Mina paketinslagningar har blivit uppskattade. Alla klappar var så himla bra, både som jag gav bort och dom jag fick.
Två Leila kokböcker fick jag! Jippii vad jag ska laga mat och baka nu! Och så fick jag enligt tradition WWF:s samlartomte av mamma. Av J den galningen fick jag så himla bra, den goda, goda kroppslotionen som luktar vanilj och blodapelsin. Tack gumman du hade inte behövt men jag blev SÅÅÅ glad, och Cato tackar Diesel för grisen. Barnen har varit som änglar, inget liv utan bara lugna rara gossar som väntat med spänning på paketen. Just det och så fick jag ju den coolaste klänningen från KoolaAnna men den var för liten så den ska bytas på fredag om det finns en större. Hoppas!!

Kan då tala om att vår hund är trött nu. När vi skulle åka från Slipersvägen så gick C runt knuten och kissade och jag gick mot bilen. När han var klar sprang han istället in igen och la sig i sängen. Bilresan på 7 minuter hem kändes för lång...:=)

Trött som få, skriver mer imorron. Sov gott /T

Julaftonsmorgon!

24 december och snön ligger vit, precis som den gjort i en månad ungefär iof men ändå. Mysigt och kallt har det blivit inatt. Märklgt det där att det alltid (nästan) blir kallt på julafton. Är det för att man ska banne mig frysa i sina finkläder mån tro? Har i alla fall fått ett paket på morgonen, ett par varma duntofflor, av min älskade sambo. Jag som alltid har kalla fötter!!
Bakade saffransscones till frukost och dom får bli jultradition, mycket gott var det. Fast nästa år ska jag platta till dom mer innan gräddning för dom vart lite degiga tyvärr. Men ändå goda.

Iväg och göra sig julfin nu för sen bär det av till Larssamuels först och sen Böle, slipers och hem igen.

Kom ihåg alla: Julklappspapper sorteras som kartong. I samma container som mjölkpaketen. Glöm inte naturen bara för att det är jul, ok!

Stor julkram till er alla! Puss Theres

Portad

Jag sitter här och får inte röra mig så mycket för jag får paket inslagna i vardagsrummet :D Jobbat en dödens dag idag och nu känns det så skönt att vara hemma igen. När jag låste upp dörrarna imorse vällde det in folk. Utan överdrift 50-60 pers på en gång. Sen har det bara matat på, fast det har gått fort i alla fall. Och vi hade extra hjälp i kundtjänst av både Helena och Ingela, tack för det, så vi hann med all tobak som kom och tidningar och mer.
Hadlade innan jag for hem, tänkte baka saffransscones till frukost imorron. Hur smarrit låter inte det? 5kg kaffe kom också med hem. Det går rätt så mycket kaffe i det här huset och det är bara blå mocca som duger så det är ju bara att passa på när det är bra pris.
Fia kommer förbi sen, kanske får hon lite glögg då. Glöggkvällen blev ju inte av pga jobb för hennes del. När paketen är inslagna ska jag lägga tillbaka alla under granen och ta ett kort så ni får se skönheten. Är det någon som vet om man har rätt att ta ledigt från jobbet för att vattna granen? Den dricker ju som en hel häst. Får fylla på hela tiden.

Nåväl det blir nog bra med det. Å jag måste berätta att förtrollningen är bruten, jag har knappt haft nån ångest över klippningen. Fantastiskt, Jaquline på Hår o sånt gjorde ett 5 stjärnigt jobb verkligen!

Julafton imorgon.... Tänd ett ljus och låt det brinna.

Pussar /Theres

Kvällningen är kommen

Yrvädret är levererat till Coopan nu. Han var gode sugen på att få tillbaka sin mamma tror jag. Chappe har fått vara med om hur det går till när man sjunger singstar, en ny upplevelse skulle jag tro. Och vänta på sin mat tills Cato ätit sin. Bara som en ledarskapsövning gjorde jag så och det var nog väldigt tröttsamt för lillen eftersom han är väldigt glad i mat!
Lång dag som har nått sitt slut. Mormor var glad att jag kom och jag fick kaffe och en massa fika där. Lämnade mina klappar till henne och fick två fina ljushållare i utbyte. Inte som julklapp men för att jag tyckte dom var så fina.

Sov gott mina vänner, det tänker jag göra. Det blir en lång dag imorgon också.

K /T

Italian stallions

Den här dagen ska ägnas åt att hjälpa mamma hitta en klapp till D och sen ska jag vidare till Norris och hälsa på mormor. Har dåligt samvete eftersom jag nästan aldrig gör det. Det är en sån grej som bara inte blir av, när jag har tid är det alltid nåt annat jag vill göra också. Men idag så ska hon få besök lilla mormor!
Chappe ska få komma och vara på skolgatan idag för matte jobbar så länge. Blir säkert mycket lek och kanske nån julgranskula i krasch. Annars är det lugna gatan just nu, fridfullt och tyst. Tid för frukost och göra mig iordning för dagen till tonerna av Il Divo och deras vackra stämmor.

Puss /T

Snart

Efter inatt är det två dagar kvar! Längtar...!

Kom hem nyss och finner att min sambo kokat knäck medans jag var på jobbet. Trevligt med lite julflit i huset. Granen är klädd också, och julstädning är avklarad.
Godnatt!

/T

Fjärde ljuset i advent

Jo granen kom in igår så idag ska den kläs och städning ska utföras i hemmet. Vi ska även hänga upp gardinstång+ gardiner i gästrummet. På tiden känns det som. Ser fram emot den här dagen, kanske till och med att jobba ikväll. Beror sig på om kunderna är på glatt humör eller inte. Jobbade ju igår och då kände jag av den här julstressen som finns hos folk. Endel har svårt att kontrollera sig och blir rent för jävligt elaka av stressen. Lugna ner er, slappna av!!! Jorden går inte under för att det är jul.
Ojsan nu har jag lämnat ljuset tänt i köket utan övervakning, fy skäms.

Hejsvejs /T

Mammas födesedag

är idag, men vi var ju där igår så jag har bara sagt grattis till henne. Jobbat hela dan och är trött som ett psyk. Kom på att jag har glömt min matlåda i trappen på jobbet. Ställde den där medans jag gick in fö att handla. Får se om den är kvar imorgon. Granen är levererad nu och ligger brevid gången fram till dörren. Hon får komma in imorgon och tina upp så klär vi på henne på måndag. Lite sent tycker jag men idag har jag ingen ork och granbestyr är ju ett ganska stort projekt. Fast om hon får tina inatt kanske... Ska förhandla lite med Daniel.
Jag tror inte att jag ljuger om jag säger att alla som sett mig idag har sagt att jag blev fin i håret, och menat det. Och ja, jag är jättenöjd, än så länge. Upptäckte att jag har fått en hals helt plötsligt!

Dagen började inte så kul. Vi hade ingen frukost hemma så det blev en slät kopp kaffe till frulle. Tänkte ta en frukt (banan) på jobbet men det fanns ingenså jag fick vänta tll halv tio innan jag fick äta. Iii det var inte kul i magen det. Nu mår den bra dock efter en god middag, kaffe och några toffifee. Mums!
Postkodmiljonären på tv i detta nu, ska gå och se om jag är smartare än alla andra. Troligen är jag det. Sen har jag även laddat för Singstar. Blir en mysig kväll för oss tre på skolgatan.

Puss och hej /T

Fortsättning av dagen i bilder

Fast utan bilder, nu orkar jag inte med nå fler bilder idag. På förmiddagen blev det en kort tur i skogen med vovvar och sen vet ni vad som hände.

Det som skulle bli tradition var att jag och Soffi precis som förra året skulle på coopans jullunch direkt efter hundprommis i skogen. Ja det sket sig. Sen så for jag aldrig dit för det var så mycket bilar på parkeringen och fullt på personal parkeringen med. För tillfället längtar jag till pokern på tv blir klar så vi kan fara till mamma och få lite käk. Glömde bort att äta efter förra inlägget, diskade och donade istället. Nu värker magen av hunger. Kanske lika bra det för Handelsnytt kom idag, med en intervju med MOI i. Säger då det, för att citera en liten rund gubbe: "Dra in magen Britta". Dubbelhaka och säckig hållning.  Pinsamt så det förslår.

Ringde till en bilmekare som bor i närheten för att höra om han kan ta sig an bilen. Han skulle ringa upp på en liten stund men den lilla stunden är nu 1h50 minuter. Funderar om jag ska ringa igen nu eller sen...
Kan berätta om lilla bilhelvetet. Blinkersrelät har slutat funka så blinkersen lyser konstant istället för blink,blink. Nåt i nånstanns är fel så jag får motorstopp lite nu och då, så fort varvtalet går ner för fort så dör den. Pyspunka på ett däck + dålig kondition på alla däcken. Allt detta sammantaget resulterar i följande: Jag kör i rondellen nedanför sjukhuset och ska svänga vänster. Blinkar för hand, får motorstopp (då slutar ju servon funka) och måste växla ner och starta om och samtidigt blinka. Och inte köra av vägen med dom dåliga däcken... Fatta vad det kan göra med en stackars flicka som bara vill komma fram till jobbet hel. Varje dag!!!!
Visst är det dags att ta tag i situationen?!

Snart! Bara 20 minuter kvar!!!!!!

PoK /Tesa

Del av dagen i bilder

Så var det gjort... Jag har inget hår kvar och just för tillfället är jag nöjd men lagomt till söndag skulle jag tro så vill jag nog bara dö. Alltid samma sak när jag ska till frissan. Här är iaf före och efter blider:

Konstigt nog var detta den bild där jag såg mest normal ut på...hmmm

Snart åker ALLA lockarna.*gulp*

Man måste ju föreviga...

Voj,voj

Lugg och allt blev det + en fin färg

Cato blev glad när jag kom hem och visade grisen för mig!

Det var tre timmar från denna dagen. Nu måste jag få lite mat i mig eftersom traditionen sprack innan den blev. He vart ingen jullunch på coop med Sofia. Det finns ju tom bildbevis på vad jag gjorde istället. Återkommer senare med resten av dagens äventyr!

Kramar /Theres


Nu så

Var var jag? Jo igår hälsade jag på Lena, Robin och Alvin. Herregud så söt han är den lille, man blir alldeles kär i krabaten trots att han har mycket magknip och därför även skriker endel. Tog kort men jag har inte hunnit se dom än så det kanske inte är nåt att sätta ut här... vi får se en annan gång. Sen for jag till stallet och som vanligt så kunde jag inte rida *morr* Det är glashalt ute efter jag vet inte hur många dagars tinande på dan och frysning på natten. + att hon har tappat en sko, som vanligt då, undrar om hon skulle behöva varmskos??
Nåja, jag mockade, gav middag, gjorde mat och höpåsar och sen fick hon komma in vid fem-tiden.

Skönheten underifrån, framifrån och uppifrån!

Hann även med att beställa en gran på Ferros och vara på Coop och handla nödvändiga prylar till den, dvs en julgransfot. Vi bestämde igår att vi ska ha en gran och jag min dumma tänkte förståss på en i plast... Protester å det ljudigaste kom. Så jag lägger mig för den av det levande slaget. Den ska levereras i helgen, mycket praktiskt. Träffade Jenny på Coop och ja, hon såg inte ut som en slampig försäljare utan en väldigt söt sådan.
Nu har jag fått bilderna från den öde vägen, here comes... + en på snygg Chappe i bilen innan vi gick ut.


Mörkt och ensamt....

Mörkt och glatt! Fotoraf: Soffipropp

Ska nu göra mig redo för dagen, pratade nyss med Sofia och vi ska fara ut tidigare än bestämt eftersom båda då är vakna. Eventuellt ska jag klippa mig sen idag. Kan berätta om mina hår fobier vid senare tillfälle. Ska sätta i motorvärmare nu så isen smälter lite innan jag ska iväg.

Pussokram /T



06.50

Oj vad tidigt jag var uppe idag då...
Återkommer med mer när jag fixat lite
/T

Kräks

Funderar på vad jag ska ägna min dag åt. Jag vet att jag ska till Lillan lite senare, tänkte åka dit så jag kan ge middag i samma veva. Blir dock ingen ridning för hon har som vanligt tappat en sko. Kanske inte hade blivit nå rida ändå med tanke på halkan, så trist, jag hade sett fram mot en mysig dag på hästryggen jag.
Fia ringde för ett tag sen och vi bestämde att gå ut imorron men inte ställa väckisen, skönt. Blev ett abrupt slut på det samtalet när jag hörde Cato göra sig redo för att kräkas. Lilla gubben, men nu har han ätit frukost så nu blir det inget mer kräks idag.

Torsdag idag, det betyder att svärmor kommer hem imorron, vet inte vilken tid men någon gång under dagen/kvällen blir det. Sen så fyller min älskade mamma år på lördag. Då jobbar jag förståss mellan 7 och 16.15 så det blir ingen tårta för mig då utan vi tar den på söndag. Fast jag åker nog förbi och säger grattis och lämnar en present eller två...
Oj hör på nyheterna att Åke Svanstedt, alltså travtränaren, är anklagad för djurplågeri för att han  sa ha använt nå slags elspö eller nåt. Måste kolla upp detta.

Snart är det jul!!!!!!! Jag längtar!

Puss/T

Då ska du få den

Allt har löst sig! Pga sjukdom så gör det inget att jag ska jobba ikväll. Det var ju synd fast ändå bra om man säger så. Hoppas det går att planera om innan jul...? Förmodligen inte men man kan ju hoppas. Nu dags att ta sig till Coopan och göra lite nytta. Vi ses.

Kram Theres

Tekopp

Glömde bort vad jag skulle skriva egentigen för just som jag skrivit tekopp ringde telefonen och det visar sig att jag glömt en mycket viktig sak. Klockan tre i eftermiddag nämligen. Och jag som ska jobba kvart i 4... Hur ska det gå, jag kan då inte ringa Helena för hon får magsår då... Ska fundera på saken
Öööh jo jag fick ett bryskt uppvaknande av telefonen. Klockan hade iof ringt men jag sov gott ändå. Fick ett uppdrag att utföra under dagen. Sen la jag mig i sängen igen och tittade på nyhetsmorgon och lite av efter tio. Dom kör repriser av de bästa programmen från säsongen och dagens var ett som jag sett redan. Ett bra program med Ing-Mari nånting som umgås med apor. Hur sjukt lät det där..? Ville mest se det för att Odd Molly visade sin vår kollektion och jag tyckte den var så fin och ville se den igen. Orkar dock inte sitta och vänta i timmar på 4 minuters TV.
Dricker min premiärkopp av glöggte för den här säsongen. Annars är det munk te som gäller för mig.
Fia glöm inte bilden på öde vägen!!! Eller så lägger du upp den själv. Dax att duscha sig lite och sen ta itu med dagens problem inklusive våga mig ut och halka runt med hunden.

Has it good/T

Underbart

Blev sekreterare på mötet idag. Jag har aldrig varit det förr så det blir spännande att renskriva... Efter mötet gick jag och kollade in nya Apoteket, Parelle och Sambo i Coophuset på storheden. Parelle tjänade mest på mig! Köpte två nya parfymer som jag bara behövde(!). Kate Moss- Kate i presentförpackning med edt och body lotion samt Kylie Minogue- Darling edt. Har önskat mig Cacharels Promesse i julklapp, får se vad som blir av det... Sen kom Sambo tvåa för där hittade jag en skitsnygg scarf i svartmetallic. Ursnygg av mäket Soya. Försökte kopiera in en bild men det gick inte, på party ´08 kollektionen finns den med för den som är intresserad. Slutligen kom Apoteket som bara tjänade en hundring på ögondroppar till Cato. Fast förståss gick jag på Parelle sist av alla så jag inte skulle ge alla medmänniskor allergisk reaktion efter jag var klar. Lite vett i huvudet finns det. Om än lite.
Nu doftar jag ljuvligt! Mmmmm

BVart aningens förvånad när jag kom hem och hade ett stort paket ståendes på bron!!! Det var en ridhjälm- ÄNTLIGEN! Jag berättade om det tidigare att jag haft problem med att få grejjorna jag beställt. Förra veckan skrev jag ett argt mail efter ett flertal snällare och vips så kom den. Dom vart nog skraj för Tesa-the Bitch. Med hot löser man det mesta, eller?

Puss och kram /T

Tisdag, morgon

Klockan är 20 över 7 på morgonen och jag har just svalt en macka och ska dricka mitt kaffe. Innan dess hann jag med att lämna Cato på Pitholm och tanka bilen. Tycker det var bra jobbat faktiskt. Nu sitter jag och lyssnar på RIX Morronzoo som just pratade om hur spermien hittar till ägget och inte simmar åt fel häll. Intressant.
Räser mycket folk i posten igår. Det verkar som att alla har kommit på, samtidigt, att julklappar måste skickas och julkorten likaså. Senast IDAG för julkort med julfrimärke!!! Med vanligt kan det gå ända till 21 december. Men ojojoj, det är ju nästan jul nu, det har gått så fort. På söndag är det 4:e advent och sen är det julafton!! Och Sofia som ska jobba åt mig, tack du är så snäll. Jag kan gå med Chappe åt dig nån dag om du vill!
Kanske en dusch skulle sitta bra nu, drar mig lite för jag fryser och vill inte ta av mig kläderna. Åker till Luluä om 45.

Hejs /Tesa

Och inte visste vi var vi var

Nu så ska jag berätta hur dagens hundprommis artade sig! Me and Sofaia parkerade på slakterivägen och gick innåt för att gå till Ögeltjärn. Fanns dock inget skoterspår dit så vi gick vidare längs vägen till det kom ett. Och så jag då som tror jag hittar tänkte att: Jo men här kan vi gå och då kommer vi till tjärnen från det här hållet istället. Jo tjena, efter låååång promenad längs spåret, en 3-vägskorsning av skoterspår också där vi tog vänster, kommer vi fram på en väg... Vilken väg? Vi stannar en bil och frågar och får reda på att vi är på vägen mellan Nötön och golfbanan. Han erbjöd oss skjuts men vi avböjde, kändes konstigt att låta en främmande man köra omvägar för att vi är lite lost. Vi kunde ju hitta tillbaka nu i alla fall. Däremot började det bli mörkt så vi provade ringa Robban, gulle dä, och visst kom han! Vi ska bjuda dig på skrov en dag för att du är så snäll!
Så nu sitter jag här i säkert förvar tack vare Rob, annars hade jag varit gåendes längs ja kanske Nötövägen nu...? Nästa gång tar jag med GPS:en, det är nog säkrast.
Soffi tog kort på den öde vägen. Skulle få den på mailen så jag ska visa senare.

Nu måste jag få nåt i magen för jag har blivit hungrig av alla strapatser. Sen jobba.

Kram /Theres *som kan dyka upp var som helst*

Pengar pengar tänkte Stjärn-Jerry

Pratade just med min mamma och diskuterade angående en stundande 50 års fest som vi ska på. Hur mycket pengar vi ska lägga osv. Eftersom detta är en lördag och jag har fått ta semester så innebär det att jag förlorar ca 1000kr netto. Det är det inte så många som tänker på. Folk som jobbar vanliga 8-17 måndag till fredag och ledig alla röda dagar tänker ofta att det är väl bara att ta ledigt. Fast det är ju inte så för mig, 1000kr mindre en månad är ganska mycket i min plånbok. Mina åsikter, säg emot om ni vill.
Nu kommer det ju såklart att bli jätteroligt på festen och så, så det var inte DEN jag blev upprörd över. Men det är inte första gången jag råkar ut för ett sånt här dilemma.
Fler med samma problem?

Meles meles

Vad händer? Ingenting just nu. Väntar på att äta eventuell lunch med Daniel och sen fara i skogen med Fia. När jag vaknade imorse kändes det så bläää. Uttråkad och utan inspiration. Förhoppningsvis blir det bättre av att se vovvarna ha buskul i djupsnön. Och förståss få lite frisk luft i lungorna.
Jobb ikväll och imorgon, fast imorgon ska jag till Luleå på kooperativa rådet. Har missat flera gånger nu så jag känner att jag måste dit nu.
Vet ni vad jag just kom på? Lön idag!!!!!! Yeyyyy den är efterlängtad. Ska se vad den hamnade på. Känner att jag skriver som en kratta just nu, stötigt och oplanerat, så jag avslutar här.

Kramis /T

Dagen efter

Hade så sjukt vansinnigt roligt igår! Tack för det brudar, det måste göras om! Jag anlände till Soffi 19.14, de hade stenkoll på tiden pga enorm hunger. Måste för övrigt till Sofia och hämta alla mina prylar som jag lämnade. Har mina täckbrallor (skulle vara 13 minusgrader), mystjocktröja, halsduk, mössa, vantar och lite smink där. Kläderna är ju ganska bra att ha vid eventuell hundpromenad.
Mycket vin och skratt. Lite gråt. Utgången blev rätt sen för vi hade så roligt ändå. Jag brukar inte tycka om att gå ut. Det är hög musik så man knappt hör sig själv plus att hela gänget brukar splittras ganska snabbt. Men så blev det inte. Jag, Jenny och Maria dansade tills dom stängde och vi var ju troligen dom hottaste brudarna på alla dansgolv i Pite i alla fall! Eller hur?!!
Fick skjuts hem av Robban. Tack för det!!! Kom i säng nöjd och glad lagomt sent.

Men sen då, hör och häpna, Theres som aldrig varit bakis i sitt liv, (jo jag vet det är nästan ingen som tror det men så är det.) vaknar halv nio och mår sådär. Det tog ett tag innan jag fattade vad det var för fel... Enorm huvudvärk, illamående och allmänt tärd. Har dock INTE spytt så det var nog inte värst. Klockan 13 var jag pigg nog att ta en dusch. Fast jag är lite chockad över att folk väljer att supa när dom vet att det blir så här dagen efter...
Nåväl hörrni, nu mår jag prima liv och ska snart titta på Heliga gralen med sambo. Först lite bilder från gårdagen. Sofia är inte med, det har jag lovat och om ni andra tjejer vill att jag tar bort nån bild så får ni säga till. Men jag tycker ni är snygga!!!


Kram Theres

Aldrig har jag varit så full att jag kletat mitt eget bajs

Men nu är jag full, lite grann.

Fast inget bajs blir det så det så!

Pussochkram/T

Men va fan?

Det är ju Lucia idag... Och det har jag då missat. Skit och jag som skulle titta på dom på tv från sängen imorse. Jävla skit.

Men se det snöar

skulle prova mitt nya lusseT nu på morgonen och det var en upplevelse. En förskräcklig upplevelse! Smakade kräks rent ut sagt, huvva så illa. Smakade knappt nå lusse men däremot lime eller nån annan citrus med besk ton. Trist var det men jag har ju mitt glöggT som är ett säkert kort!
Bestämde igår kväll att jag skulle fara på stan och inhandla en ny BH pga en sak som jag inte går in på här och så ett par strumpbyxor. Ville ha nått färgglatt ikväll med mönster och jag har bara ett par rosa just nu. Får se om jag tar mig ut, annars blir det rosa ändå.
Det var strömavbrott inatt och den kom inte tillbaka förrän klockan var 9, betydde att D:s väckarklocka med fågelkvitter inte kvittrade när klockan var halv 9 och jag fick sova, hihi NICE! Nu dax för dusch och repa min tånagel som jag nyss sparkade lös litegrann *ajajaj*

Puss /T

Glöggafton

Snart kommer det besök och vi ska dricka glögg och ha trevligt. Idolfinal är det också, kanske får jag se lite. Daniel har varit på systemet och handlat vanlig blossaglögg samt en som är spetsad med cognac. Får se om det smakar bra! Han köpte även vin till mig till imorron. Tack för det älskling!
Anna och Mick kommer och glöggar på söndag. Mycket glögg i helgen med andra ord!

Kram /T

Finally

Jag har hittat laddaren till kameran, den låg i en låda som inte var den lådan jag trodde. Nu ligger den och får ström, måste komma ihåg den på lördag, kanske måste ta med gamla systemkameran med. Får se om jag ids. Tog ett gäng kort på cato i sängen nu på morgonen, mest för att visa den fina tapeten och påslakan Malou. Cato han ser ut att gå på nån drog- GHB eller rohypnol eller så? Vad vet jag vad han stoppar i sig när ingen ser. Kan också vara dåligt morgonhumör!
Sen en bild från spontanapporteringen av Felicia pläd med diametern 25cm eller så. Den lilla, lilla settern har stora käftar :0) Jag vet, det är inga bra bilder- dålig blixt, fel ljus, blänk i ögon... Jenny och Maria ni ger mig komplex!!!
07.30
Fina tapeten som är finare på riktigt! Kom och titta vettja!


Ser inte så glad ut men tänk er att svansen och hela rumpan viftar, ett videoklipp hade vart bättre för att visa känslan!

Godmorgon! /T

Joda

Har varit en tung dag. Helt sjukt frött i kroppen och hostar hela tiden. Blev alldeles andfådd av att gå från trappen till lunchrummet med, då är det illa. Men, men, det var roligt att jobba ändå Trevliga kunder och trevlig personal som jobbade idag. Jenny, Anna och så mina kundtjänst buddies!
För att komma in på samma spår som Jenny dvs jul och paketinslagning så är jag tokig i julklappar. Både att få men mest av att ge. Lägger ner mååånga timmars jobb på att komma på bra saker, det måste vara en tanke bakom allt, och sen att slå in dom. Fina paket måste det vara. Och olika papper på alla paketen. Tyvärr är det nog bara jag som ser jobbet som ligger bakom medans den som får bara sliter upp. Samma varje år. Fast jag ljuger lite, det finns två som uppskattar fina paket. Svärmor och D:s mormor.
När kalendern slog över till december så var jag klar med alla klappar. Nu är jag inne på komplettering, alltså extra oplanerade saker som jag hittar och passar så bra till någon. Det är kul när det inte finns nån stress av att hinna handla. Mamma har fått extra julklapp och extra födelsedags present. Hon skulle promt ut bara fyra dagar före jul, hur kul är det??

Räknade snabbt hur många rullar jul/presentpapper jag har och det landade på 30st. Kan ha missat nån. Och sen finns även två plastkassar med snören i olika former och färger samt en påse med etiketter.
Vilket jäkla freak jag är.... Jaja skit i det jag fortsätter nog likadant ändå.

Till sist vill jag påminna om att jag längtar till ost&vin kväll med girlsen, det blir skojigt det!

Puss&Kram /Theres

Tack!

Jag fick en present på jobbet idag! Konstigt vad glad man kan bli av nåt som är oväntat. Tack så mycket, jag blev jätteglad! Ska snart ringa till mamma och höra om hon vill ha en hund imorron. Vill helst inte att han ska vara lös än, pga såriga ben fortfarande, men i värsta fall måste han vara det ändå. Kan inte låta honom vara hos Mårre och Djaggatai och INTE få springa. Det är då ännu mer djurplågeri. Får se vad hon säger modern.
Nu är jag lite rikare igen, har sålt det jag skulle på tradera samt fått betalt. Ha skit ner er råttor, pissa på nån annan!
Det apporteras mycket i det här huset, mest av fri vilja. När jag kommer hem så kan man se hur länge han varit ensam. Är jag mycket saknad så kommer han gärna med en tröja, ett par byxor eller annat STORT plagg. Är jag bara lite efterlängtad så kan jag få nöja mig med sockor (ofta i par), en sko eller annat i liten storlek. Senast så tog Cato sig an min nyinköpta pläd från IKEA. Bild på den kommer när jag har laddat kameran lite. Ni kan få en annan välkomstbild så länge. Bry er inte om mitt fisköga... :=)


Kram /T

Vips

Helt plötsligt så har jag haft en massa för mig idag. Satt och åt frukost i soffan och tänkte att: Idag ska jag inte ut och köra nånting. Så ringer telefonen och så hade jag en massa att göra. Varit iväg med en nyckel, varit på apoteket- köpte bla. vitaminer, skottat lite, varit på en långis med Cato. Han var så söt och glad idag, alldeles studsig i kroppen! Hade kunnat göra systemet också men jag måste duscha innan jag kan visa mig. Apoteket gick bra eftersom det ändå är en massa sjuklingar där men annars tog det stopp.
Tidig morgon imorgon, kan det gå verklgen? Trött och sliten. Lunchdax och sen fila på middagsmat.

Hejrå /Theres

Godmorron!

Klockan är nästan 10 så för många är det väl förmiddag nu. Men för mig är det morgon ännu, innan frukost i alla fall. Renbäddade sängen igår med nya påslakanet från IKEA, hann inte tvätta det förrän igår så sent på kvällen var det torrt och redo att smutsas ner :=) Jag är riktigt nöjd! Kunde inte sova inatt utan låg och funderade på en massa saker, fast jag kommer inte ihåg vad det var nu. Typiskt, annars hade jag kunnat reda ut det nu så jag får sova inatt. Ska grubbla lite på vad grubblet var.
Lite frulle skulle sitta fint nu. På återseende!

Puss /T

Snor och halsont

Det jag var så glad över förra veckan var ju att kundtjänst ska byggas om! Det var på tiden verkligen. Och allt ska stå klart till påsk så det är snabba ryck. Ska nu surfa runt och leta ett blinkers relä till bilen och kanske nån som vill byta det åt mig + byta bränsle filter med. Hä var bättre förr med häst och vagn, då var det bara att tuta å köra.
Vad tros om makaroner och fläsk till middag, kanske slår på stor och mjölkstuvar dem med. Får se hur det är med matlagningsorken lite senare. Var och fick lunch hos Sofia i form av lussebullar. Smarriga! Och så tog jag visst taberas på kaffet med. Jag och Cato var även en sväng till Djurmagazinet på backen och hälsade på syster/moster. Han fick smaka smarriga saker, städade golvet lite och var allmänt olydig. Som ett barn i godisaffär! Kom hem med en påse full av godsaker till ett värde av 250kr. Igår fanns det endast 377kr på mitt lönekonto så ni kan ju räkna själva... Dock så väntar jag snart få in lite från tradera försäljning, åsså lön om en dryg vecka. Hänna går fint!

Som det verkar blir det vinkväll på lördag med J, S, M och jag. Längtar! Måste på systemet och hitta nåt riktigt gott att bjuda på.

Kramis /T

House

Ska bara tycka lite synd om mig för att jag är ledig i två dagar nu och kommer därför att vara förkyld. Men jag är ju kvinna så det klarar jag galant ändå. Om Fia är ledig imorron blir det koppelpromenad med hundarna, annars blir det koppelpromenad med hunden. Ska gå och lägga mig och titta på House nu, tv avsnitt blir det nog! I love House

Kram på er! Välkommen hem alla resande damer och herrar!

/Tesa

Stackars Cato

Han har sånna sår på benen från skaren. Blödande sår på baksidan av båda frambenen, ganska stora. Och så har han en massa småsår på bakbenen också, och så vid klorna. Stackars liten, han fick gå i koppel det mesta av prommenaden. Vart inte så länge utan vi vände tillbaka och drack glögg istället.
Ska läsa mitt nya nummer av Equipage nu! Den kom i brevlådan igår men posten var så sen så jag var tvungen att förbereda mig för jobbet. Ska iof jobba samma idag men nu är tidningen redan här så... Har även slängt ihop en fläskpannkaka som jag väntar ska bli färdig. Mums!
På måndag vill jag ha TE! Smakade lusseT gott?

Expressen har ju just nu en bokserie med kokböcker med mat från ett nytt land varje vecka. I veckan var temat Svensk vinter och jul och det tyckte jag kunde vara nåt för mig. Behöver lite inspiration eftersom julmat inte är nåt för mig. Fanns faktiskt lite smått och gott, ska prova en ny griljering på julskinkan. Det var bland annat basilika och valnötter på den, spännande!

Chaplin från april 2008, Ögeltjärn

Cato från april 2008, tuggar tassar som vanligt, Ögeltjärn

Puss/ Theres

Crap

Jag undrar vad det är med hundar och hästskit? Tog med Cato till stallet igår och han tuggade skit så fort jag inte såg. Inatt har han mått dåligt också, vandrat fram och tillbaka och bubblat i magen. Jag har undrat om hästarna blivit avmaskade nyss, det är ju inte så bra för en hund. Men jag tror inte det. Hur som helst så var jag upp flera gånger och satt med honom på golvet, matade med hamburgerbröd för att vitt bröd är bra för magsyran, suger upp den. Tillslut var det som att han blev av med illamåendet och slukade fyra dl mat i ett nafs. Hade matvägrat hela dagen.
Kvittot kom idag då stallgottat skulle ut. Det var bara hö i långa och korta strån... Varför?

Imorron ska jag och Sofia halka oss runt Norra Pitholm med våra dogs. Kan bli en spännande färd.

Och tillslut hoppas jag att Jenny får en trevlig semester i huvudstaden!

Kramar //T

Pinsamt

Då har jag just varit och lekt top model :0) Tror inte att jag skulle ha impat på Tyra Banks och övriga. Få se då sen vad jag ska intervjuas om, det kan ju inte vara bara julgranar, då blir det inte många rader att skriva. Dom skulle ringa mellan tio och elva så snart vet jag. Sen ska jag försöka ta mig till Lillan med min jäkla skruttbil som bara startar ibland. Tar mig nog dit men hem kan bli ett vågspel. 

Puss hej
/Theres

Home again

Hemkommen och äten. Nu väntar kaffe och bonde söker + greys. Jag har haft så roligt i Happis att det är sjukt. Åkte dit med en tjej från kvantum och vi passade så bra ihop. Riktigt kul!
Det var ju seriösa grejor vi skulle behandla. Först på tisdagen var det Handels avdelning 28:s SISTA repskap någonsin. Kändes vemodigt att begrava oss. Vi nominerade till interimstyrelse mm och sen klubbades avd 28 upplösning igenom. Dag två, idag, gick väldigt smidigt. En sluten omröstning fick vi angående vice ordförande men annars gick det väldigt snabbt och smidigt. Vår nya avdelning 33 tillsammans med malmberget finns from. 1 januari 2009.
 Lars-Anders Häggström var med också. Kul att få träffa Handels ordförande och få uppmuntrande ord på vägen. Vi är ju på väg in i en ny avtalsrörelse och medlemmarna är viktiga för att vi ska lyckas få ett lika bra avtal som sist, fast bättre.
Babbel, babbel, den som tycker mitt fackliga tjabb är jobbigt kan börja läsa nu:

Gårdagen började med ett snabbt besök på IKEA. Fyndade två påslakan som jag tror passar med gröna silverlöv tapeten. En stekpanna, en pläd och lite presentsnören. Sen var det repskap i tre-fyra timmar. Och sen började det roliga! Jag och Erica gick en sväng till systemet och köpte tre cider var, sen satte vi oss i bastun och värmde oss, snackade skit och skrattade. Önskar att jag hade antecknat alla kommentarer från dessa två dagar. Hade kunnat skriva en liten bok kanske?! Middag var det halv åtta på kvällen och den var god men inte mättande. Blev ett besök på Max strax innan de stängde kl 12. Lagom berusad, mest av den goda stämningen, gick vi och två till upp på rummet och pratade till klockan ett men sen var det nattinatti. Klockan ringde klockan 8 och vi var båda förvånansvärt pigga. Åt en äcklig frukost och knallade iväg på nästa möte.
Sammanfattning:
Jag har:
haft jävligt roligt
varit seriös
besökt IKEA två gånger
lärt mig hitta i Haparanda till fots
tyckt synd om min chafför som träffade polisen på vägen hem och fick betala 2000kr
bestämt mig för att fortsätta i fackklubben (om mina kollegor vill ha mig förståss)

Kramar /T


Borde skriva upp men

Tror jag ska skriva en lista med vad jag ska packa ner för jag kommmer att vara så trött att hälften vore nog. Väntar nu på att veterinären ska komma och ge mig pengar. Sen ska vi titta på Mamma Mia i sängen och kanske somna ifrån den! Catos får va på pitholm imorron, jag kliver upp och åker med honom så han får följa med på morris halv 7.
Dags för en fin bild på griselusen! Han har fått ett paket inslaget att öppnas på julafton. Han försökte knycka den innan så jag vet att han blir glad.

Kramis/T

Ser ni vad han har i munnen!!! Grabben kan ju göra nytta med!!

Yiiihaaaa

Hä vart inge skidor igår, men väl ridsport! Mellan åtta och tio klistrade jag mig framför SHS. Hade missat dressyren och vm hoppningen tidigare på dan men fick se invigningen, the all American cowgirl chicks- gör dem mest spektakulära saker på hästryggen, hade samlat in 3 milj dollar till cancerforskning i år och dom tar hand om misshandlade, övergivna hästar. Det är dom hästarna som är med i uppvisningen. Jag blir ju tårögd, fina, fina djur!
Sen så var det kändishoppning och det är ju kul att se. Endel var riktigt duktiga, och så var det kul att se bonde-Peter rida sist som har tävlat MSV hoppning, vilken skillnad. Daniel såg att han red på rikt och inte bara styrde mot rätt hinder. Roligt!
Imorron åker jag till Happis så jag får se om jag hinner skriva nå mer innan jag kommer tillbaka. Annars ha det bra!

Puss,kram /Tesa

RSS 2.0