Värmebölja

Det är gode varmt när man framåt kvällen kollar på termometern inomhus och hurrar för att man fått ner tempen till bara 26 grader (:-
Helgen som varit har då inte saknat sol. Det har varit kring om 28-30 grader i skuggan och för svarta hundar är det ingen höjdare. Så för att göra livet lättare för vår gäst har vi badat och spolat med vattenslangen! Nu är han åter hemma i sin trygga vrå med matte och egna leksaker. Tror han tyckte det var skönt att komma hem igen.
Cato tycker också det var skönt att Chappe åkte hem, han är så vansinnigt svartsjuk. Trots snudd på värmeslag så måste han ligga i knät i soffan bara för att visa att det här är minsann MIN mamma och pappa. Som ett barn med andra ord.

Hästeriet går fortsatt bra. Red idag med M´s tips och råd i bakhuvudet. Dock så var det en tjurig och bångstyrig pålle jag hade idag. Han ville då rakt inte, höll på och svamlade med att vara skvättig för saker så det blev mest sån lydnadsträning idag. Tvinga honom att gå ut i läskiga hörnet och göra skänkelvikning förbi släpet och lite sånna saker. Vänstervarvet var väldigt stressat så när vi mot slutet fick till en lugn galopp där så avslutade vi. Sen red Daniel lite, gjorde samma övningar som igår, dvs igångsättning till skritt, styra åt olika håll och göra halt. Gick superbra tyckte jag. Charmeur gick på rätt så avslappnat och lyssnade bra på Daniels hjälper så det går framåt!! Med stormsteg!! Snart så kopplar vi lös longerlinan.


Hästar kommer i alla former och färger. Stor (Amber och Nosse) och liten (Electra)

Taget från Charmeurs hage

Puss i sommarvärmen/T

Kommentarer

Vad roligt att just DU har hittat hit! Lämna gärna en kommentar!!

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en egen blogg eller hemsida?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0