Inget mer pashion

Godmorgon !!

Har redan hunnit äta frukost och dricka en mugg kaffe, ska fylla på med en till. Och springa ner och sätta i en motorvärmarsladd. Det snöar igen, höll upp igår och började slaska till sig men nu är det vitt igen, suck. Hade önskat mig en solig och bar väg till Luli idag men jaja, man kan inte få allt.
Och på tal om att inte få allt så berättade jag om en ny butik i Shopping, Pashion, som sålde bl.a GOSH makeup. Jo jag sprang dit på lunchen igår och VE dom hade gått i konkurs. Igenbommat och mörkt.... Jag kom försent för vi pratade om lågkonjunkturen och att det var tungt med affärerna. Jag sa att jag skulle komma och handla när jag fått lön. Varför väntade jag så länge, jag kanske hade räddat fina butiken. (men nä såklart tror jag inte att JAG hade kunnat gjort det)

Hittade istället på Parelle i Smedjan lite godsaker. Eyeliner i lila och en i grön, två glitterögonskuggor som appliceras med en ganska stor, rund, svampig applikator. En i ljust brunguld och en i blåsilver. Förstå vad snygg jag kommer att vara nu. Plus att jag minsann får köpa det fina linnet hos KanDee, kan det bli bättre så säg !!

Nej nu ska sladden få åka i och så ska koppen fyllas upp.

Bra dag /T

Inge blogg före blogg

Hemma nu efter en dag på Kulturens hus i Luli. Handels årsmöte har avklarats och numera har jag en plats i avdelnings styrelsen. Morgondagen kommer att gå i mötets tecken även den. Då med lokala ungdomskommittén, LUK:en, förhoppningsvis inte lika länge som idag bara. Nåja, idag tar jag en annorlunda ordning. Jag brukar börja med att läsa alla bloggar och sen skriva själv vilket ibland resulterar i att jag inte hinner skriva nåt för man kan ju inte sitta framför datorn hela livet.
Inget mer nu. Så då kan jag läsa bloggar!

Puss på er!!

För Norge - i tiden?

Jag fick bara för mig att visa det fina berget som sticker upp ur marken. Hamaröy skaftet aka Hamaröy kuka (som dom säger på Lofoten). Dag bilden är tagen från en vik på baksidan och natt bilden är tagen från vår stuga. Bra utsikt !!




Mmm det var det för denna morgon, ska iväg med Cato till mamma och sen få hämtning till repskap i Lule.

Ha en bra dag PussT

Åsså en fundering

Disskuterade angående uttrycket mån i och var det kommer från. Jag hade en tanke om att mån kan ha samma betydelse som mån har i prutmån, dvs en slags storlek. Är det nån som fattar hur jag tänker, svårt att beskriva s här i skrift. Men alltså att mån i betyder att lite kan ge mycket, alltså som ett slags mått. Jag tror inte på den simpla att mån i är en försvenskning av money, alltså pengar. Den verkar ju för töntig och i såna fall vill jag inte använda uttrycket. Fast jag gör det inte så ofta annars heller. Bara idag, därav disskusionen. Kanske ett töntigt uttryck vad än det kommer ifrån, men jag kan väl vara det då!

Sov gott igen

Kvällens...

...filmtips är helt klart: Eagle Eye, se den, den rekommenderar jag starkt.

Sov gott

T tävling hos jcarpediem

Måste ju göra reklam för tävlingen. Hade helt glömt bort det men nu så: Här kan ni vinna en tesil, och två sorters T från NK. Gå in och lämna en kommentar så har ni chans att vinna. Har själv smakat cheesecake och den är helt underbar. Mums!!

Nu är det kaffe i min kopp.

Kram!

Bäng i bollen

Hemma igen men znark vad znuskigt zömnig jag är. Inte många knop på eftermiddagen. Fast däremot på förmiddan skötte jag mitt jobb med råge. Fixade och trixade en massa, städade och donade. Men sen tog orken slut. Ska höra hur det blir med bowling och dyl. idag. Om det int blir bowling så kommer Fia förbi på en kaffe med dopp.
Snöar fortfarande, har lagt sig ett riktigt täcke med vita flingor på marken, några cm.

Jaja, matlagning nästa

Puss /T

Det snöar, igen

Morr, det goda humöret är borta. Det snöar!! Jag vill ju ha vår nu, fy fan vad less jag är på snö. Om kunderna är snälla idag kanske jag blir på bra humör igen. Om dom är som igår så går jag och gömmer mig. Så det så.
Och så är plattången bortstädad och jag hinner inte söka och hinner inte platta om jag skulle hitta den. Shit.

Ha en bra dag alla!

Vill ha !!

Hoppas på att jag hann i tid för att få köpa ett linne av KanDee men jag var säkert för sen. Hon gör så grymma bilder, kolla sälva. Funderar på att beställa två teckningar av tjejen i olika miljöer som jag klurar på. Ska klura mer på hur jag vill ha dom inan jag frågar om det går.
 Nu är klockan mycket och jag har inte ens ätit frukost, har blött hår men är dock sminkad. Borde vara förbjudet att börja jobba så här tidigt, en söndag dessutom.
Om jag orkar ska jag och D fara och bowla senare, efter fyra när jag har slutat jobbet. Annars är allt bra fast trött så här på morgonen.

PussKram/T

Glöm inte ställa om till sommartid!

Earth hour är slut och nu kan jag skriva lite här. Tidig morgon imoron betyder att jag ändå inte skriver nåt nu. Håll ut till morgondagen. Då ska jag uppdatera lite.

Kram!!

Skor till hund

Det blev inget bråk idag. Vi var dit men insåg att vi kunde förvärra situationen idag. Folk har lätt för att hålla varann om ryggen så vi avvaktar till överklagan är gjord och allt sånt. Jag blir lite ledsen över hur våra äldre blir behandlade. När man är gammal och inte drar in pengar och gör "nytta" för samhället, då är man ingenting värd längre.
Då blir det stallet nästa, ska bla tempa Lillan för hon har hostat ganska länge och jag ska försöka hålla hårt i termometern. Vill inte att den försvinner in nånstanns ;0)
Köpte en sko till Cato igår men jag är inte nöjd med den. Dålig passform för dom pengarna så den får gå tillbaka. Fortsätter att linda benet själv tills det finns nån bättre modell. Hade velat ha en som är som en vagga, alltså att man lägger ner tassen och benet och snörar ihop istället för att den är som en socka som träs på och snöras ihop. Cato tyckte att den var konstig och blev helt lealös i tassen så den la sig inte rätt i foten på skon. Blir ännu svårare när tassen är mer öm dessutom. Nej, hundskotillverkare därute, kom på nåning bättre. Men fortsätt med svart, inget jävla leopardmönstrat på min hund !!

Kram/T

Arga Tesa

Jag tackar varmast för tipset, ska på Clas i sjön snarast. Men först ska jag med Mamma på kommunen och BRÅKA för mormors räkning. Ska dit alldeles strax, måste bara vänta till 9 så jag kan ringa sparkassan när dom öppnar.

Hej...

No blogging

Här bloggas det inte mycket nej. Har ju annat för mig en dag som denna. Tex så är det ju en som blir 30 här och då vill jag ju ha ett rent hus att visa upp för gästerna. Så dagen har gått i fejandets tecken. Torkat, dammat, skurat och upptäckt att jo det är kiss på den stooora fina blå mattan som inte går att tvätta så lätt. D hade hittat nånstanns att man kunde använda ättika för att bli av med lukten. Det ska då lösa upp fetterna i urinet som tydligen är det som luktar. Hoppas verkligen att det stämmer för soffan går ju inte precis att skicka på kemtvätt om det skulle behövas. Och jag har än inte lyckats få bort lukten. Iof så hade jag kunnat räkna ut det eftersom det är fläckborttagare som jag använt och det funkade, fläckarna är borta men ujj den stanken... Vojne, vojne.

Båda mina bak blev lyckade. En morotskaka och en chokladtårta med mycket nötter och mycket choklad i.
Nu kommer mer besök. Återkommer senare.

KramTheres

Hemklickat var det här!!

Har klickat hem lite från discshop jag.Trådlösa mickar till singstar för jag är less på sladdar överallt. Tack för dom trådlösa handkontrollerna till PS3. Dessutom fick det bli ett spel till singstar eftersom det inte går att köra dom gamla till PS2:an. Eller det går att lura den men man måste först köra en skiva som hör till trean och sen går det att sjunga på dom gamla med. Sjukt men sant. Hade aldrig i fantasin trott att det inte skulle gå att spela spelen från en äldre modell som ju faktiskt inte är såå gammal. Men ja så är det nu och snart kan vi inviga sjunget på den nya manicken också.
Har jag tur så kommer spelet imorgon, nästa dag om man beställer före 16.00 och det var på håret, jag beställde 15.58 hehe.
Fortsättning följer nu på dagens bakverk. Ska fullända dem med lite frosting på toppen. Jag kör ju på med Leilas: A piece of cake som jag älskar, men den har ett fel som jag inte gillar (inget fel förmodligen). Alla frostings och glasyrer är så rinniga så det är svårt att tex sätta gladpack och spara, eller lägga i en låda i lager för det bara kladdar. Måste komma på en lösning på det där men annars är jag nöjd.

Puss /Tesa


Mmm denna urindoft

Nyss kommit hem från en härlig tur i skogen med tre troll. Det var sådär härligt gnistrande solsken och 6 minusgrader. Perfekt med lite värme men ändå hård snö att gå på. Tyvärr så var skaren inte att leka med och Cato fick två trampdynor avskalade. Ungefär som om man tar en osthyvel och hyvlar av en bit blir det, alltså ganska stort men inte så djupt. Men blöder som en gris gör han då, inte fortfarande men i skogen alltså.
Hade ställt klockan på åtta men när pipdjuret hade gnällt i ett kör sen D for på jobbet så fixade jag inte att ligga kvar utan klev upp.
Det hjälpte inte att ta i trä. Igår kväll vart det ett benlyft på köksbordet och nu när vi kom hem från skogen så blev det ett i garaget. Det sista var jag med på så då åkte han i backen igen. Nåja, ikväll blir ordningen återställd för då kommer snuttarna hem till sig och där kissas det då inte inne.
Nu är det dax att göra lite korv till lunch.

Ha det!!

Avbrott för dragning men är nu åter på plats. Hann aldrig publicera för D kom hem och så kom mamspaps på besök också. Nu ska jag göra nytta, dvs baka lite till morgondagen. Återigen

Ha det!! /T

Knock on wood

Ta i trä men jag kanske har lyckats för det är inget mer kiss än så länge. Ska snart fara iväg med dom två trollen hem till sig för dagen. Cato får vara här och vila både psykist och fysiskt. Han är halt på vänster fram och jag hoppas att det inte är något allvarligt. Så som han rör sig får man räkna med lite småskador. Just nu ligger han i en solstrimma på golvet och njuter av vårsolen genom fönstret. Härligt hundliv alltså.
Nu är det pokerface på radio, måste stuffa lite.

Puss, hej /T

Pissnissen i vitt

Det luktar piss överallt! Djagatai hade pinkat inne igår natt och vi trodde att det berodde på att han helt enkelt är van hundgård och har därmed en liten blåsa men icke. Tre gånger har han nu pinkat på soffan, och det är än inte sett om det går att få bort. Skvätt här och där runt hela huset. Fick dock ett utmärkt tillfälle när jag tog honom helt på bar gärnang, sådär precis när han tänkte att han skulle tänka. Perfekt, och än har han inte kissat nå mer men jag litar inte på jycken. Tror att han gör det av ren surhet. Livet är trist när man inte får som man vill.
Eddie gjorde så en gång när jag höll på att grooma Puzzel. I ren liska satte han sig, mitt framför ögonen på mig, och pinka på hallgolvet. Demonstrativt för att visa sitt ogillande.
Morgondagen får dom två spendera hemma medans jag jobbar, vågar då inte lämna dom här. Eller den här. Mårre kniper ju åt så jag ska inte skylla dom båda för otyg. Nu låter det som att jag hatar Djagga och det gör jag då rakt inte. Jag älskar lilla Pissnisse ändå, han är så ful fast söt.

Dagens middag blir något som jag hade som favvorätt när jag var liten. Ugnsstekt sik i gräddsås. Mums !!

Puss och kram/T

Nya mackapären

Kolla in nya televisionsapparaten. Fin bild på den.


NYA

GAMLA

Sov gott söta ni!

Åsså en till bild från idag, hur det kan se ut som oftast när bilder ska tas på snabba hundar :0)



/T

I vårsolen i ottan

Vilken dag det har varit. Började sådär med att halva nattsömnen blev störd av en vankande hund som störde övriga hundar. Tillslut kunde jag inte ligga kvar längre och klev upp 06.20, tog en tidig morgonpromenad med först Mårre och Djagga och sen med Cato. Hade tänkt gå med Gjaggatai själv och Mårre+Cato tillsammans men det blev inte så. Hur som så for vi ut i skogen för att grilla hamburgare och njuta av solen kring tio tiden, vart ute i fyra timmar så dogsen är mer än nöjda nu. Lite bråk var det men det verkade lösa sig tillslut. Men det är inte kärlek vid första ögonkastet inte.
Här följer lite bilder från isen. Sen blir det mat och filmkväll med vänner.
Håll till godo !!


Djagga och Mårre

Chappe funderar om han ska följa tre settrar på språng eller inte...

Bevakar !! Kollar in läget

Mårre, Djagatai

Mårre, sötnosen !!

Jag uppdaterar med bildtext senare, nu är det mat! (uppdaterad, done and done)

Kram!!

Han jär Schtoooor

Ja nu är den monterad och vi sa båda två att det var bra att vi inte lät säljaren lura på oss en storlek större. Denna 40 tums platta TV räcker alldeles tillräckligt. Fast det är fantastiskt att ha en stor och bra bild att se på. Wow, första lite dyrare tv:n för oss. Den dyraste hittills var den förra som kostade 2990kr. På tiden alltså. Blev också en PS3 konsol för att kunna spela blu-ray och diverse konstiga format från datorn men även utveckla Singstar litegranna.
Bild på den kan komma senare.

Tror att det har varit en aning pressat på senaste. Både jag och D fick en enorm trötthet och huvudvärk en bit ut på eftermiddagen. Lite spänningar som släppt ?! Ska bli skönt att känna lugn och inte oroa sig för allt. Nästa anhalt är Kroatien om en dryyyyg månad. Fast innan dess är det födelsedag.

Kram på er! /T

När minnet sviker

Ska i alla fall inte gråta över mitt misslyckande som jag vanligtvis hade gjort. For och handlade innan stallet och blev därmed lite sen dit. Skyndade hem med grejor. Bla en tv och en dammsugare. In med dom i garaget och upp med handlingspåsar och stallkläder. Bytte om och tog Cato och for till stallet. Märkte ni att en detalj saknas? Jo just det, packa in handlet i kyl och frys... Köttet gör ingenting eftersom vi ska äta det idag men däremot glassen som var till efterrätt. Den är ett enda simm så det blir att köpa ny då. Fan att jag tappar huvudet när jag är stressad, hemskt irriterande.

Jaja, nu ska jag städa så att vi kan göra mat och installera ny tv i fräscht hem. Ny dammsugare blev det idag eftersom den gamla som inköptes i juli har gått sönder. Tyvärr på ett sådant sätt att jag inte ens tänker försöka få ut en ny på garanti. Fast det ÄR ett produktionsfel. Det har ju gått mer än sex månader och då är det jag som ska bevisa att jag inte varit vårdslös med den. Hur bevisar man en sån sak ??

Ha det gott !!

Glad idag jajomensan

Jag är glad just nu, för livet känns som att det är på min sida för en gångs skull. Huset är städat, jag har fått pengarna jag ALDRIG trodde jag skulle få, idag klockan tio skriver vi klart alla papper. Kan det bli bättre...?

Vaknade före väckarn tjugo över sju och tänkte att näää, jag vill inte kliva upp så här tidigt men tyvärr var det en viss hund som kom på att det tryckte på och ville ut. Han brukar annars sova hur länge som helst så om han väl säger till innan jag klivit upp så är det på allvar. Skönt då att bo i hus så man kan kliva i underställ och jacka och bara kila ut på gården med håret åt alla väderstreck.
Nu är det så dags att fixa till det där rufset och göra mig presentabel för ett bankbesök. Sen ska jag ta en tur till stallet och ge lunch samt mocka. Rida också, har fått ny energi till allt känns det som. Hoppas det håller i sig. Hoppas att det går att rida, vet inte om hon har broddar än och det är rätt så hårt och halt underlag. Får se hur det blir med den saken.

Dax att sprudla vidare!

Tjingeling och puss

En utmaning

Utmaningens regler!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika). Lycka till!

1. Vad heter du? Theres
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tråg
3. Flicknamn: Tove
4. Pojknamn: Tommy
5. Yrke: Tågkonduktör
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: T-shirt
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Toapapper
10. Plats/stad: Trafalgar square
11. En orsak att vara sen: Trissvinst
12. Något man skriker: Tadaaaa!!
13. Film: Taken
14. Något man dricker: Te
15. Band: Takida
16. Djur: Trollslända
17. Gatunamn: Tullnäsvägen
18. Bil: T-Ford
19. Sång: Take me to your heaven
20. Känd person: Tellevinken

Så där ja, då var det avklarat. Jag utmanar alla som vill. Det här var ju inte en så svår grej att göra.

Köp ALDRIG päls NÅGONSIN - EVER

Vet ni att jag blev lite nedstämd efter att ha läst i hästmagazinet om ponnyn Silver. Fallet Silver har tidigare tagits upp i bl.a Insider på tv3, handlar om en vedervärdig och hemsk människa som knallat in i stallet, våldtagit hästen och sedan knivskurit henne så svårt att hon måste avlivas. Går inte in på några detaljer men det är NASTY. Tårarna bara sprutar. Tyvärr är det här rätt så vanligt våld mot hästar och det sjuka är att det inte finns lagstiftning för att fälla förövarna. 6 månader får han som mördade Silver. Va ?? Sex ynkliga , det är skamligt, fy fan. Och nog ska vi få se att när han då sen överklagat och fått dom i hovrätten så är det väl bara 4 månader.

Kan inte tänka på glada saker när jag blir påmind om alla hemskheter som djur utsätts för. Tänk om jag hade all tid och pengar i världen. Då skulle jag starta ett hem för utsatta djur av alla slag. Djurpolis däremot är inget bra jobb för mig, skulle må så dåligt psykist av att se allt på nära håll och sen aldrig sova en natt utan mardrömmar och tårar. Usch bara, kommer att tänka på ett klipp som finns att se här, men jag VARNAR för extremt äckliga bilder, det är pälsfarmare i Kina som flår djuren levande och dessutom ser ut att njuta av att plåga dem. Först ut är en typ av tvättbjörn tror jag som tillslut ligger på marken utan hud från nos till svans och får självdö. Sen flås det även en hund. Han kämpar emot men blir slagen iskallen och tillslut ställer sig slaktaren på hundens huvud och blod rinner ur nosen... Det ni, tänk på det om ni reser dit. Och för guds skull, köp aldrig, aldrig någonsin päls av något slag, inte ens en smal remsa på kapuschongen.
Shit nu måste jag se den igen... Det är min skyldighet att titta på sånt här.

Finns inga ord

Försök och sov

Det ska inte jag


Tick tack

Lilla Tesan akta dig annars tar jag dig. Har fått lilla snigel på hjärnan och byter ut snigeln mot andra som mig själv, Cato mfl. Jag tror att jag längtar till torsdag, men det kan vara fredag också. Vi får se vad det blir. En av dom längtar jag i alla fall till så ni vet.
Ja jag säger då det, att bli stämd för att man använder en bild och anger källa och länkar till den. Verkar bisarrt men lagen är lagen. Den skrevs väl innan allt bloggeri blev stort. Själv använder jag inte så mycket av andras bilder men det har hänt, kanske ska ta bort dem då så jag inte får en otrevlig överraskning, för inte tänker jag sitta och maila till hela världen no no. Jag kommer alltså att fortsätta länka till saker som vanligt så slipper jag en massa skit. Egna bilder kommer jag fortsätta lägga upp och det är bara att låna dom bara ni skriver vart den kommer ifrån, alltså moi. Jag tackar nämligen ja till gratis reklam.
Oj hopps vad klockan sprang iväg då. Jag måste se lite tv tror jag innan sängen. Börjar 6.45 imorgon och kommer inte att vara piggelin. Ska gå och övertala en viss att vi inte ska se på tennis.

Skruvar på charmen och off I go !!

Dubbelgångare funnen

Men nu åter... såg just en repris på ANTM säsong 3 och slogs av vem som är lik vem. 

                              
Allas vår egen M och Norelle van Herk är ju lika som bär. Och även också snygga som få. Sorry att jag inte frågade innan jag la upp bilden, hoppas det är ok.

Nu blir det inga fler inlägg idag. Det är bestämt, man kan inte uppdatera hundra gånger per dag, det är inte sunt.
/T

Goda gärningar

Har gjort dagens hjältedåd idag. Var på väg längs skolgatan när en irländsk setter travar över vägen, utan matte eller husse. Jag körde efter den och försökte locka den men icke att den gick på den lätta. Över furunäsvägen sprang han, höll på att bli påkörd och fortsatte vidare ner mot vattnet. Jag stannade några gånger och lockade på honom men han bara fortsatte. Brydde sig dock inte om att jag körde med bilen efter honom, han ville bara inte bli fångad.
Tillslut kom jag på tricket, körde om honom och snabb som attan ut ur bilen och öppnade bagageluckan. Då minnsann kom han fram för vem satt där om inte Cato himself. Jojo så kan det gå.
Ringde polisen som precis fått in en anmälan om en försvunnen hund. Slutet gott, allting gott !!

Söt var han, och gammal, och väldigt grå i ansiktet !

Puss!!

Brand i Öjebyn

Ett till inlägg på kort tid. Klickade in mig på PTs sida och läser med fasa att Café Humlan har brunnit ner. Nu imorse, de som bor ovanför har klarat sig tack och lov men en hund har brunnit inne och då känner jag en tår trycker på. Det var sorgligt, både för hund och den fina byggnaden.

Kram

fjordhäst

Nu finns en ny fjording på hästnet. Den kanske vill bli min?

Spegel, spegel på väggen där

Håret växer så fort hörrni. Nu får jag ihop en liten svans därbak, förvisso bara en kort stump men ändå. Ska iväg hos mr vet om en stund och efter det fara förbi på coopan och se om vi fått in nå sallader som vi då kan äta till lunch jag och daniel. Huja jag fryser, ute är det varmt och inne är det kallt. Så som det funkar när det blir varmare. Då blir alla element kalla och jag tycker att det känns ruggigt. Fast jag skulle tro att termometern inne nog ändå visar kring 20 grader.

Jag känner int nå att jag vill göra mig fräsch idag. Får man sunka sig genom dagen, in på coop och hem igen? Heh jag fick kommentar igår på jobbet att jag såg trött ut. Visst stämde det men jag tror det mest hade att göra med avsaknaden av smink i fejjan, tyvärr... Eftersom jag nästan alltid sminkar mig, det är ju som ett favvointresse, så blir det så stor kontrast när jag en dag inte gör det. Har jag inga problem med att gå osminkad. Jag ser ut som jag gör och det accepterar jag. De flesta dagarna, har mina downs precis som alla andra och ser i spegeln och ryser....


Nä ha det skönt, hörs syns

Svinet och drottningen

Nästan färdigtömt. Skönt !! D ska ta med sig M snart och ta det sista, det ryms på pickupen och det mesta ska slängas. Städfirma kommer till veckan och traktor komer och skottar i eftermiddag. Som en normal människa som jag är känns det inte okej att lämna över ett hus vars uppfart inte blivit skottad på hela vintern.

Glömde ju tidigare att säga grattis till Pia som igår blev vald som Årets Pitekvinna. Jätteroligt och verkligen en spott i fejan på utvalda ur skolledningen. HAHA där fick ni. Så det var allt från mig. Snart är det jobbet som gäller.


Puss!!!!!

Melodifestival final 2009

Såklart vet jag att Tingeling hade vunnit om den fått vara med och tävla men nu var den inte det och det blev precis som jag ville ha det. La voix vann och jag tror att den kan ha en chans i stora finalen med. FAST då låtsas jag som att jag inte hörde den märkliga kommentaren om att till och med en Kirunabo som inte varit utanför dörren gillar opera eller hur det nu var hon sa det. En fet groda kändes det som. Pengar vann jag inga eftersom jag trodde att det skulle gå precis som det gick men oddsen var dåliga så jag spelade på annat och hoppades.

Jag har suttit och sorterat papper, igen, dom tar aldrig slut. Varje dag fylls det på med lönespecar, bankbesked, räkningar och annan skit. Tidskriftssamlarna måste också rensas ibland. En med obetalda räkningar, en med betalda räkningar, en med kvitton och en med undefined crap som som ska sparas. Jag skulle vilja ha ordning men det är lite dåligt med det för tillfället. Lite bokhyllor skulle nog hjälpa endel. Jag vill ju ha det prydligt i pärmar med märkning så att man bara kan plocka fram och bläddra upp det man behöver. Det är drömmen.

Ska höra hur dagen ska läggas upp. Troligen blir det en eller ett par turer till Norris för att tömma på våra grejor som är kvar där. Kanske imorgon också, jag är ledig och ska med Cato på återesök hor farbror doktor (fast hon är en hon) och så får vi se om D kanske tar ledigt för att hinna köra nån vända till tippen och så. Snart är det över. Halleluja !!
Jag har funderat på om jag skulle skriva ut namnet här på bloggen för att om nån googlar på det komma hit och se en fet varning men jag ska inte göra det. No names, så var det bestämt.

Hörrni, ha en bra dag!! Grattis på födelsedagen A.

Kramar T

Bad hairday

Dålig hårdag idag. Det är lugg överallt och resten vill inte göra som jag vill. Synd att jag ska ses av kunder i 9 timmar idag... Jag har en halvtimma att fixa det, kanske får göra en racercatwalk sminkning så ingen tänker på håret.

 Ikväll är det melodifinal och jag känner pressen att vinna pengar. Många är dom som vill ha tips, men jag vet ju faktiskt inte. Har klurat igårkväll och ska klura idag innan jag bestämmer mig. Kul jobb idag med Fia. Oh well, ha en bra dag

/Tesa

Kärleksstund med hund

Gosse vad jag är trötter. Vinglade in i snuskylen på jobbet idag å jag tänkte att nu tror kunderna att jag är packad. Såklart inte såklart !! Fast på expressens nätupplaga hade dom en omröstning för ett tag sedan där frågan var om det är ok att dricka alkohol på jobbet. 17% svarade Ja, i måttliga mångder. 17% !!! Vad i hela friden? Och vem är det som avgör vad måttliga mängder är då, kan ju tro att det är mest glin som svarat på den frågan.
Ensam ikväll, fredagkväll, ty somliga är på after work. Men det är då lika väl för jag är då int så rolig heller. Tur att jag tänkte till på jobbet och köpte med mig mat hem. Räkbaguett blev det till middag, lagomt gott och mycket enkelt att tillaga. Öppna plastlådan, lyft ur och ät.



Slutligen en bild på överkastet mamma gjort med mina två älsklingar på. En av dom x 2 som synes. Ursäkta blixtögon och allt sånt men jag var tvungen att hoppa upp och knäppa av innan han simmade ur bild som man säger. Spana in det flottiga högerörat. Bara till på söndag kvar... Längtar efter att få tvätta bort det där klafset. Uäk.

Hihi och så ska ni också få se vår dagliga rutin som vi har, Cato och jag. Kanske har jag berättat det förr men hur som helst så älskar han hårtorken, han gillar att bli blåst och kommer som ett skott så fort han hör blåset. Sitter vid fötterna som ett ljus och jag har som inte kunnat låta bli utan måste såklart blåsa lite och nu har det blivit till en rutin. Han kommer springandes, jag blåser på honom och sätter mig sen på huk så jag kan torka mitt eget hår också. Två föningar i en så att säga. Svårt var det att ta ett kort på detta alldeles själv men kolla blicken. Snälla mamma blås på mig !!! Plz !



Jamen då vet ni, hej

fredag den trettonde mars

Jag sitter och flummar runt och hade intentionen att bara skriva nåt här och sen gå och fixa mig för dagen men gick det så? Svar Nä. Men efter lite surfande så hamnade jag här iaf. Kikade en snutt till vänster och kom fram till att klockan på väggen som fortfarande visar sommartid får stå kvar så, det är väl inte så länge till den inte behöver ställas om eller hur? 35 minuter på mig att tvätta hår och sminka. Åsså vill jag kika lite på min budget fast det kanske får vänta till ikväll...

Nog svammlat. Kanske har det hänt något spännande till jag slutar klockan sex, det är ju trots allt fedag den 13:e. Fast jag är ju inte det minsta vidskeplig så förmodligen händer ingenting.

Hej Svejs

Poker face

Tar en kik på uret och ser att hon är ju bara barnet än. Klev upp kvart över sex för att skjutsa iväg vovve på morgonpromenad med Mårre och Djaggatai. Han var trött, jag var trött... Men inte så värst nu längre. Tänker ha en halvdag i stallet och ille inte ha Cato i bakhuvudet. Så nu kan jag fara och rida och pyssla bäst jag vill utan dåligt samvete.
Om en dryg vecka ska vi förresten vara hundvakt åt ovanstående. Från fredag den 20:e till och med tisdag 24:e tror jag att det var. Mysigt med tre fina hundar i huset !!
Halkade in på en för mig ny sida med kläder, yoox.com, dom hade mycket fint och det fanns storlekar som var större än small (ända upp till 3XL) också, hurrey! En massa märkesgrejor och på sale sidan kunde man fynda till låga priser, precis som jag vill ha det.

Jobb idag till kvart över nio, jag håller på att försöka lära mig de nya tiderna och mitt egna schema. Går sådär, måste kolla hela tiden och igår ringde H och väckte mig halv åtta. I nattmössan vaknade jag av telefonen, var helt säker på att jag försovit mig. Sprang upp och letade telefonen i datarummet, ingen telefon men väl mitt schema, tog en hastig kik för att se om jag skulle vara på jobbet och nej det skulle jag inte. Vidare till köket, hittar telefonen och och svarar Hallååå? med en smått skräckslagen röst. Det känns som att just den korta sekvensen hade gjort sig bra på film, det var som att jag stod vid sidan om och tittade på mig själv i slowmotion och skrattade samtidigt som detta utspelade sig.

Well, well det har gått en stund sen frukost så nu kan jag smaka kvarterssemla. Dom sålde semlor för 12kr styck igår. Vilket klipp för att få jodens godaste semlor. Verkar dock vara stör omöjligt att få tag på semmelbullar för att meka själv. Kanske får ta och baka lite. Men bara kanske.
O yess poker face på radio, jag älskar poker face!!!!!!!!!

That´s it for now

Lyssna !!

Å jag blir så jävla förbannad. Citat Sven-Otto Littorin:Fundera över om det är en vettig arbetsgivare som inte ger en heltid, kanske bör man söka sig till en annan branch?
 
Att höra en sådan sak och sen jobba i en branch där det snart bara finns deltider att få. De flesta som har heltid idag är äldre, och när de slutar eller går i pension så blir den heltiden istället uppdelad i två deltider. Hur i helvetet ska man kunna få en heltid då. Visst, byt branch, men det finns väl fortfrande människor som vill handla, och det är som Lars-Anders säger, handels har jobbat för detta de tre senaste avtalsrörelserna utan framgång. Handels kämpar för Heltid en rättighet, deltid en möjlighet.
Huja, jag kokar in i märgen, förbannat att det ska slås på dem som redan ligger ner. Kvinnorna, för visst är det ju så att det är kvinnoyrken som drabbas mest av detta.

Upprördheten kommer alltså från en debatt på Sveriges radio mellan Sven-Otto Littorin, arbetsmarknadsminister och Lar-Anders Häggström, förbundsordförande Handelsanställdas förbund. Jag har varit arg över detta många gånger, varit i PT med J angående detta redan innan det satte igång. Och nu blossar ilskan upp igen. Jag är inte drabbad personligen men det finns många medlemmar som är det och jag känner med dom. Känner att det måste kämpas för lite rättvisa.
Något osammanhängande och förmodligen dålig svenska men skit i det. Ni fattar vart jag står i frågan.

Jag ska kämpa ! Ska du?

Bland spets och tyll

Sitter och filurar på lite olika saker. Har precis skickat iväg ett gäng tummen upp och rosor till olika tidningar på uppdrag från ca 25 personer. Bör väl komma in i tidningarna nästa vecka då tror jag. Snart dags att gå och fixa lite lunch till min älskade sambo som sedvanligt kommer hem och äter lite granna. Det är ett bra sätt att få träffas lite mer då vi jobbar olika tider och så.
Tror att jag sen ska ta mig en tur ner på stan och lämna igen ett linne på Lindex, det var jättefint men det är sytt lite knasigt så det kommer att klia och det betyder att det bara kommer att ligga i garderoben. Bättre att få tillbaka pengar och hitta nåt annat istället. Dom hade endel fina saker där nu såg jag. Mycket blommigt och sött och jag är ju INTE blommig och söt. Fast det fanns några godbitar mitt bland all spets och gulligull. Med det inte sagt att jag inte tycker att det är fint, det är på mig jag inte tycker det är fint, så är det med det.
Medlemsmöte ikväll och tack vare det så var jag tvungen att tacka nej till jobb idag, lite surt. Hoppas nu att det kommer många ikväll.

Min hund sitter och gör bloggandet svårt. Pratar så högt att det är svårt att tänka. Fast söt är han ju så jag kan inte bli irriterad, svårt att vara hund och uttråkad.
Gårdagens minimala bloggande berodde på att jag satt och läste andras så länge att jag blev ivägkörd till förmån för poker. Och det är ju inte bara min dator så det är bara att lämna över. Händer inte så ofta ändå.

Vad är grejen med kvinnligt och shopping? Jag vet att alla inte är shop-a-holics men mååånga. Jag gillar det, kan inte hålla i pengar. När jag har nyfått lön tror jag att jag är rik och handlar saker, bjuder folk på saker. Sen tar pengarna slut. Varje månad. Tur för mig att jag har en sambo som håller ordning, det är nog lika bra att det är jag som tjänar minst i familjen, hehe. Fast jag kan vara gode snål också, utlandsresa är egentligen för dyrt, elektroniksaker är för dyra. Kläder kan också vara för dyra. Men inte smink.

Btw så kom jag att tänka på, med tanke på blomsnacket tidigare, att en kompis för längesedan kom och hälsade på för första gången och säger: Jag trodde du var en blommiga-gardiner typ?! WHAT???? Torkade blommor och rysch är inte min grej, no no.

Puss och hej /T

Säger bara

Imorgon istället

Sov gott

Mmmmums

Mätt å glad !! Några broccoli buketter gjorde att jag var på bra humör till middagen med

Gunatt

Läs och somna

Funderar vad jag ska göra på denna dag. Har inplanerat att färga mammas hår och ikväll ska vi ut och äta på 1906 med kundtjänst. Avtackning av arbetskamrat blir det. Känns trist att hon slutat, det är verkligen roligt att jobba ihop, men det är som det är och jag kommer att träffa henne i alla fall.
Imorgon har jag den sista, avslutande delen av min förtroendemanna utbildning genom Handels. Trist att det är slut sen, fast jag har ju endel andra uppdrag så jag kommer att träffa många av kurskamraterna sen också. Oo nu är det dags för lite tv surfing.

Jordens tråkigaste inlägg men vad gör man när det inte finns nåt kul att skriva. Man kan ju int gärna hitte på.

Tack och förlåt /T

Piteås bowlingproffs

Inte blev det å lata sig inte. bowling blev det istället och jag tror inte att dom kommer att ringa mig och fråga om jag vill ha en plats i landslaget heller. 20 minuter till Greys börjar och innan det ska jag sno ihop lunch/middag. Wish me luck !!

Puss hej

Hästprat

Äsch ni fattar ju ingenting juh. Det är öronrengöringen som luktar tant (ska vara persika) och själva medicinen, dropparna, luktar ingenting. Så utklarat.
Det blev en trevlig kväll igår med mycket hästprat. Som D sa så var det hästar, hästar, hästar, hästar, fettknöl, hejdå. Planen för tillfället är att oppa Bergåsa ska det bo två shettisar, en islandshäst och en nordis. Det är väl bara att börja bygga då eller hur !? Säg till om hjälp behövs. Tror att det måste få bo en fjording också så ska jag visa att dom inte behöver vara så envisa. Kolla in denna på hästnet,  eller sök på elegant fjordhäst till salu. Den vill jag ha !!
Aaåå jag är så hästsjuk. Villvillvill men jag vet att jag nog måste vänta länge innan det blir nån poa för mig.

Dagen idag ska bli slappardag framför tvn mest. Repris av grey´s är inbokad 16.10. Har redan sett Kalla ta silver i 10km fristil nu på morgonen, kanske är det fler skidtävlingar idag. Vet inte ska kolla upp det. Friidrott är det då på fyran senare, det vet jag. Först ska jag ta en uppiggande, ganska kort, promenad med Cato grisen. Det snöar ute och ser trist ut men har man hund så har man.

Ha en bra söndag! /T

Inga djur men väl en TV

Det vart inge djurmagasin men däremot tv-butiken. Skulle egentligen in där och ta kort till D:s körkort men dom hade trasig fotomanick så det gick inte. Däremot funderar vi på att köpa oss en ny TV, det har funnits behov av det i minst ett år fast förmodligen längre, tiden går så fort. Får se om det blir av den här gången eller inte.

Choppa grönsaker eller kolla lite tv....? Får se vad det blir.

Adjö

Plan lördag

Ny dag igen, det tar då aldrig slut ! Miss J är på utställning och jag hoppas verkligen att det går super för dom idag, får höra om det ikväll. En uppmaning nu: Inte älta och analysera så mycket, det är som det är, låt det vara så. Måste städa lite så M och J inte blir rädda för nya husdjuren. Dammråttor kan vara rätt trevliga men är ack så allergiframkallande.

Ska också försöka mig på att hinna ner på på systemet och spana efter nåt gott vin, kila in på coopan och inhandla lite grönsaker till tacos samt vegfärs (quorn eller nåt). Och så ta med ett linne till Djurmagasinet och se om syster är där. Vet inte vad jag tänkte men det är för stort. Innan jag returnerar så kan jag se om sis kan ha det. Färgen vet jag är bra, rosa, sen var det storleken som är frågan. Den som lever får se.

Nä hörrni nu ska Cato ha sina droppar och sen är det bara att sätta igång med dagen. Jag är redan less på örondropparna, det stinker kärringparfym i hela huset från rengöringen, uäk...

PoK /T

Lite setter info...

För att svara på frågan från Simon så berättar jag gärna om Catos ras !!

Han är en engelsk setter, alltså en stående fågelhund vilket innebär att han nosar reda på fågel (hönsfågel tex ripa, orre, tjäder) och ställer den. Hunden står blickstilla och visar med kroppen vart fågeln befinner sig. Ofta åker ett av frambenen upp i ståndet men det är inget måste. Jägaren kommer fram till hunden och låter den stöta upp fåglarna, dom flyger och då ska hunden stanna så jägaren kan skjuta. Sen kan hunden få apportera om man vill det.
Det är en väldans fart på en sån här jycke och inget för en soffpotatis men annars så är det helt klart en bra familjehund, jag har inte träffat på nån setter som inte varit "bra i skallen", sen så måste dom förståss uppfostras som alla andra hundar.

Innan vi skaffade Cato hade vi en gordon setter, Eddie, som nog är den vackraste av settrarna. Honom fick vi ta bort alldeles för tidigt då han slet ut ett korsband i vänster bakknä. En operation hade kanske kunnat ge honom ett längre liv men utan jakt och rehabiliteringen visste vi sen tidigare att han inte klarar av. Total stillhet i flera månader och sen en långsam upptrappning och uppbyggning av muskler var att vänta Eddie så vi tog ett helt och hållet osjälviskt beslut och lät honom somna för gott. Sorg för husse och matte men skönast för vovve. Jag saknar honom fortfarande älskade Eddie-peddie...

Det finns ytterligare en ras i setter familjen nämligen irländsk setter. Det är den röda snyggingen, alla ser ganska lik ut i kroppen förutom att gordonsettern har större huvud och är större och biffigare.


Engelsk setter som står och spanar på småfåglar i brist på annat. Sommaren 2008

Gordon setter i dålig päls. Men söt ändå !!

Och i lite bättre päls, fortfarande lika söt !!

Det var lite om det jag tycker om. Tycker att det låter som en utmärkt idé att låta Cato och Mozart leka i sommar, han längtar redan.
Nu blir det Singstar för hela slanten. Sov gott och dröm fina drömmar. Imorgon blir det vinkväll, ser fram mot det. Vad säger ni om tacos till det brudar?

Kram T

Fire !!!!!!!!!!!!!!!





Eld är vackert, även om jag är lite skraj för den. Vi trotsade vädret (det började snöa också) och for ut och grillade. Elden sprakade inte så här bra vidare värst länge men jag fick några bilder på den ändå. Försökte fånga på bild Catos bakdel, inte så lätt eftersom han vill komma fram med nosen först när jag sätter eller lägger mig ner men tillslut så. Snöbollarna i pälsen är bara ett litet smakprov på hur det brukar se ut. Tänk er dubbelt så stora och många bollar. Svårsprunget blir det för en hund !!


Hör nu på go vänner så ska jag för er berätta

vad en liten Cato... äsch jag sjunger inget mer men ni fattar flowet i alla fall. Måste få berömma min lilla gris för hur otroligt snäll han är, från nos till svans genomsnäll helt enkelt. Det var som jag förutspått en otit, det var bara frågan om hur djupt den gick och hur trumhinnan mådde. Sagt och gjort, verterinären klockan tio, fick komma in en minut över och det gladde en stressad matte. Hon kände genom honom och upptäckte det fasansfulla !! Inga bollar... Ojojoj nu blir det ju inga Cato valpar. Men han rymmer heller inte flera kilometer för att nosa löptikar. Roligt var att veterinären hade själv fyra engelska settrar som dom jagade med.
Tittade i örat och gjorde ett avstryk. En djursjukvårdare fick komma in och tvätta örat och han pep till lite men var alldeles stilla och försökte inget dumt. Hundar kan ju försöka bitas om dom är trängda och har mycket ont men inte då.

Trumhinnan såg hel ut men det växer bakterier hela vägen oner i hörselgången och en bit på trumhinnan så det är djupt rotat. Fick örondroppar att droppa två gånger per dag i tio dagar. En timma före varje medicinering ska vi skölja örat med en alkoholbaserad vätska för att tvätta rent och torka ut. Mycket att komma ihåg alltså. 

Nu ni ska jag göra mig redo för snart kommer F och vi ska ut i schkogen och grilla lite. I finvädret, hehe. Inte en sol så långt ögat når men det är nollgradigt så vi kör enligt plan. Imorgon blir det vinkväll här i huset fast vi saknar en som visst hade nån 30-år fest att gå på. Nåja i tankarna är hon då här och skvalpar med oss. Fem minuter kvar nu till dagens första droppar i örat.

Lev å må! /Tesa

Alla vill ha semester utom jag

Ajsing jag måsta rappa på lite. Fixa hår och grejor så jag är klar att åka på jobb direkt efter veterinären. Håll yummar att det går fort och smidigt där.
Angående kommentaren så var det som sagt himla lustigt igår kväll på coopan. Och på alla andra ställen med vad jag förstod. Swedbank hade problem med sina kortbetalningar, inga swedbankkort gick att betala med, ej heller hämta ut i bankomat vilket brukar funka ibland men inte det. Då är det bra med Visa eller annat kreditkort för annars är det bara cash eller lämna grejorna som gäller.

Det gick annars bra att stänga själv. Lite kul att vi från att den som ska stänga placet börjar jobba håller på och förbereder stängning :=) Halva dagen alltså !!
Berättade om mina planer på att inte ha semester i sommar och det mottogs glatt av min chef. Löste visst en hel del bekymmer. Jag sa också att jag förmodligen kommer att ta ut nån strödag för att få längre sammanhängande ledighet, men det löser nog när sommarjobbare har börjat. Det brukar alltid finnas folk som vill jobba på sommaren.

Asch nu måste jag lägga på en rem, det här går ju inte. Raska på så ses vi på jobb om ett tag.
Återkommer med hur det går för liten gris och örat.

Puss /T

Inflammation

Cato fick en tid hos farbror doktorn imorgon klockan tio. Öroninflammationen (otit) blir inte bra så nu blir det örondroppar till killen misstänker jag. Det blir som en ond spiral då han -har ont i örat -vill inte äta -mår illa -vill inte äta pga av illamående osv. Trodde att han skulle äta idag när vi kom hem efter skön tur på pitholm men icke. Inte än i alla fall. Det är så synd om honom där han går och ser yngklig ut, huvudet på sned. Stackars liten gris, jag vill göra det bra för honom Nu.

Hundarna uppförde sig bra i skogen idag, inget försvinnande. Pulsade oss fram till Ögeltjärn och satt i solen en stund innan vi gick tillbaka. Riktigt härligt var det, sol och vindstilla. Fast kallt att sitta i snön.

Jobb klockan fyra och eventuellt blir det en tur på stan i jakt på diverse saker innan dess. Får se vad jag hinner och ids.

Kram /T

Ågren

för hu jag ska göra. Ska jag eller ska jag inte?
Jo jag ringer.

Zzzzz

Nä jag är trött. Hade tänkt skriva endel men det skiter jag i.

Slöa i soffan till dåliga tvprogram är skönt, det ska jag göra nu.

Puss kram

Det gick tillslut, fast segt

Lovade att lägga upp en bild på nya kylen men jag får se om det går för blogg.se är segt som sirap just nu. I alla fall så tömde jag kyl och frys, ställde ut på bron och for iväg för att fira en gammal(!!!) vän. Jordens godaste smörgåstårta har inmundigats samt tårta med rolig ekvation ((8*4)+(2²)-(36/2)+(√16))
Kul!!!


Så här såg det ut när jag for

Och så här när jag kom hem !! (heh spana in kladdet jag drällde i ugnen, pannkakssmet är det)

Nu ska bara hålet ovanför fixas. D var inte så förtjust i att lägga ut bild innan det var klart men när brydde jag mig senast om en sån sak? Kooperativa rådet imorgon klockan nio. 24 på usb ikväll.

Sovgott !!





energilös

Ingen energi. Snart mat. Kanske ny energi ?!

Hihi snart blir re kallt och svart

Nu är allt fixat, anslutningsflyg och betalning av resor är klart. Tittar ut i snöstormen och längtar till varmare breddgrader. Tänk om postgubben har varit förbi brevlådan än? Vill så gärna ha något roligt i posten idag, ingen räkning dock. Ska ge mig ut på jakt efter ett par snygga bikini-hipstertrosor som kan passa till överdelen som jag absolut inte vill byta bort. Knallrosa med en silverblomma på, helt rätt. Kanske börjar på internet och jobbar mig framåt, vet inte om badsäsongen har börjat i Pite butikerna än? Länge sen jag var på stan, senast var vecka sex på uppsökeriet och då gick jag ju inte i affärer av den anledningen så jag har faktiskt ingen koll på vad som finns därute i modeväg. Nya jeans känns hett, men jag är en snål en fan och tycker att det var roligare förr när ett par crocker jeans kostade 399. Nu verkar allt kosta kring en tusing.... Fy bubblan säger jag. Jeans är dessutom en sån grej som jag inte kan beställa på internet för jag kan lova att dom inte passar. Mina breeeeda höfter och great ass gör att allt är för smått. Får jag upp gylfen så är oftast midjan så stor att i sittande ställning åker dom ner och visar rumpan ändå.
Vilka problem inte sant !? I-landsproblem.

Nu tror jag att jag ska packa fram kylskåpet och se så att det inte är skadat eller så. Står så fint i vardagsrummet. Två gubbar (den ena iaf, den andra var kanske 35...) kom med det strax före elva, yippe, jättetrevliga var dom och gillade Cato så alla plus till Infocare Luleå.

Hejsvejs /Tesse (som mormor kallar mig)

Semester, besök och smått-gott

Nu sitter jag och väntar på mitt kylskåp, mellan 8 och 12 skulle det levereras så jag antar att det blir kl 12 nu när jag är redo så här dags. Pratade med D nyss om att bestämma semester i sommar. Vi funderar på att inte ta i sommar utan vänta till efteråt. Vi får ju en vecka i maj till avkoppling och sen så för min egen del är jag ju ledig ganska mycket på schemat. Kan till och med ta En semesterdag och få sju dagar i sträck.

Ska ringa mamsen och höra när hon kommer och hälsar på idag. Skulle hämta mormor i Norris och ta med henne hit, hon har ju inte sett mitt nya hem ännu.

Har nu gjort ovanstående och det blev 40 minuters telefonprat mitt i inlägget. Nu är jag less och hungrig. Kikade på Marias blogg och myste till bilderna från deras kursavslutning. Det finns en sak som jag och Cato brukar göra som vi nog hade regerat på, inkallning och stanna mellan pinnarna. Sånt gör vi ofta fast utan pinnar. Kul !!

Nä adjöss nu och grattis på 30 årsdagen B

/T

Noodles

Nudlar till kvällssmat, sen fortsättning på braiga filmen Yes man.

Natti /T

Seiern er vår

Hoho vad glad jag blev igår kring halv tio när jag vann på melodifestivalen. Tusen spänn rikare och dom som såg glädjen i hela mig kan nog intyga att det var välkomna pengar. Speciellt tack till S som röstade en gång åt mig, för att säkra, och det gick ju vägen må jag säga !!
Nu är det ny dag med friska tag. Vasaloppet går för fullt och jag har druckit mig en kopp vanilla rhubarb, den var så god !! Nu blir re duschen och sen ks ajag kolla på skidåkare till jag måste rulla till jobbet.

Vinkväll föreslagen nästa helg, vad sägs ?

Kram /T

RSS 2.0