hajk

Nu har vi i stort sett packat klart inför fjälltur. Det blir en 5 dagars vandring i Sarek, underbart ska det bli! Åker tidigt imorgon för att hinna med båten från Ritsem, den har inte så värst gott om avgångar så det gäller att passa tiden :) Det enda som är kvar nu är att smörja in kängorna så dom står emot lite väta, annars är det som klart.
Cato följer såklart med men hästen får stanna hemma.
Tur att jag har fina vänner som hjälper mig med honom. Maria och Ida fixar det. Bra att det finns folk jag litar på, annars hade jag nog aldrig åkt någonstanns. Tänk vilket tråkigt liv.

Hoppas på bra väder så det går att fota lite. Och så jag slipper bli blöt och frysa förstås!

Ingen mobiltäckning i vildmarken, ni måste klara er helt enkelt!
Puss, puss
/T

ridlektion

Jag har haft lektion för Maria nu ikväll (fast igår!), fick en uppenbarelse kan man säga. Jag har hela tiden vetat hur jag vill rida Charmeur men inte riktigt vetat hur jag kommer dit. Idag red jag precis så som jag föreställt mig att jag vill ha det.
Maria testade lite grejer hon lärt sig i Portugal, ett lite annat tänk än i den tyska och engelska stilen. Sitsen är i fokus och allt utgår från höfterna. Det blir mycket att tänka på och hjärnan går på högvarv för att analysera allt men det känns otroligt bra måste jag säga. Min sits var kanon (emellanåt), skänklarna stabila och Charmeur kom fram till bettet utan att jag knappt tog i tyglarna.
Mycket att ändra om i min ridning som sitsen, lättridningen. Tänka på höfter, sittben, skänklar, långa ben.... Pjuh, det lär ta ett bra tag innan det sitter i ryggmärgen men när det sitter så kommer vi att vara ett tjusigt ekipage!!

Kram/T

smutsiga jobb

Taggad för ridlektion imorgon, det blir kulit värre.

Första dagen på semestern idag. Wiioo!! Började med ett besök hos frissan klockan 9. Perfekt tid för att komma igång med dagen. Daniel har jobbat på med att gräva ut för grillplatsen under kvällstid den senaste veckan och idag for vi och köpte plattor på Byggmax, hyrde släp på OK/Q8 for på grus och makadam och köpte ett lass med bärlager (blandat storlek på grus och sand). Sen har det skottats och plattats. Jo vi var också förbi på Cramo och hyrde en vibroplatta.
OCH styrde mot Rosvik för att hämta en stoor bit viraduk som fanns på stugan. Dumt att inte ta med handskar, den var tung som stryk och rev sönder händer och armar men tillslut så!

Snart kan vi elda hur mycket som helst. :D

/T

tänk att dansa runt i dessa

ref="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=mrAHZM6mPDqkXmdeBhKSrodrRcrtf1EHhEO7QHidLMEiyhAyDKGu#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


only for you

För Marias skull!!

Charmeur är igång igen, vi håller på som bäst att träna upp kondition och muskler. Förhoppningsvis ska han kunna få hoppa med S snart också. Tävlingssäsongen är typ nerlagd, vi satsar på att komma igen nästa år istället. Nu i helgen som var for jag och Daniel på Villvattskampen, den tredje tävlingen i lagserien. Vi åkte som åskådare utan häst och det var en upplevelse vill jag lova. Det mest spektakulära var nog Fredrik Persson som var där med sitt fyrspann av fransk börd. Mäktigt!!

Kolla extra noga på krocken med lådan i mitten. Katrine var hinderchef på dansbanan och det var lite läsktigt att se. Hela lådan med flaggstång och allt flyttade en halvmeter trots att den var fastskruvad i golvet...

 

 

 

 

Tänk att jag och Charmeur ska ge oss på detta nästa år. Herregud jag blev så nervös! Daniel dock kände sig taggad.

 

Kram/T


sommaruppehåll

Tror att jag tar sommarlov från bloggen ett tag. Känner inte för att skriva det minsta, inte här iaf. Ha överseende och på återseende!

Kram T

RSS 2.0