bakslag

Efter operationen för drygt en månad sen gick det så himla bra. Första veckan var skitjobbig då han mådde riktigt dåligt av morfinplåstret men bara några timmar efter att det var borta så var han sig själv igen. Alltså sig själv så som han var innan olyckan i september! Fantastiskt att se.
Opertationen var en måndag och redan torsdag tog han några steg på det sjuka benet, också helt fantastiskt. Sen har det knogat på och han har varit duktig på att gå på alla fyra ben däremot har det inte alls fungerat med vattenträningen. Verkar som att det låser sig i huvudet så fort han kommer in på rehab tyvärr. Nu tränar vi hemma ett tag och avvaktar med rehabträningen.

Tyvärr har den senaste veckan varit ett bakslag. Helt plötsligt så vägrar Cato att gå på fyra ben igen och jag et inte vad det beror på. Är det smärta eller sitter det i huvudet?? Tänk om han bara kunde berätta med ord så skulle det vara så mycket lättare. Just nu känns det rätt hopplöst eftersom alla knep är gamla och uttjänta.
Vi har provat gå väldigt sakta, nästan stilla, och det går hur bra som helst att hoppa på tre ben ändå.
Vi har provat trä på en tossa med småpengar i på det friska benet för att göra det jävligt obehagligt att gå på det. Ingen skillnad alls.
Alla små trix med koppelryckningar har slutat fungera.
Gå i skogen och på skoterspår har funkat tidigare men inte nu längre.
osv osv

Hur ska det gå? Snart måste vi nog ta ett beslut...

/T

Kommentarer

Vad roligt att just DU har hittat hit! Lämna gärna en kommentar!!

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en egen blogg eller hemsida?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0