Idol 2008

Jag är ju en riktig idol tittare och i år tycker jag för tillfället om: Alice, Sepideh och Anna av tjejerna. Boysen kommer jag inte ihåg så bra, får återkomma med det. Alexander borde då iaf inte ha åkt ut. Det är min åsikt.
Texten på bilden i förra försvann. Det är ju då Eddie älskling, jag och Cato älskling
Kram/T

Eddie som valp
Eddie som valp
Eddie som storTrött

Har hunnit med att vara sjuk lite granna. Förkyld och den vill inte släppa taget riktigt. Cato har haft några störda dagar och sprungit bort i skogen, varit borta en timme och sen kommit tillbaka och varit så glad så glad. Jag var inte riktigt lika glad dock...
Jobbat idag, började 7 och for med Cato till Lars-Samuelsg innan dess. Han hann få följa med på morgonturen i skogen med Mårre och Djagatai. Härligt liv för lill vovven.
Under flytten hittade jag en kamera med film i som jag blev så nyfiken på. Den innehöll bilder på Eddie, gammelälsklingen, det var precis innan vi tog bort honom så det kändes i hjärtat att se honom igen. Såklart finns det ju andra bilder på honom men det var roligt och sorgligt att se dom.
Ev blir det en jakttur till helgen, om jag blir ledig och D är frisk. Annars ska jag med Sofia och Chaplin på anlagsprov. Så mycket att se fram emot vilket det än må bli! Få se nu om det dröjer 2 månader innan jag skriver nästa gång hehe... Helt värde k
Kram/T

Hoppsan

Jag skrev ju det förra innan helgen, typ i onsdags eller tisdags. Nåja. Jakten har gått ganska bra omän det bara blev en ripa som fick följa med hem i säcken. Mina knän är trasiga nu men så har vi traskat typ 2,7 mil genom BLÖT myr och upp på kalfjäll. Alltså inget följa en stor fin stig runt en sväng.
Hemma nu och Cato mår som en prins, han lär ju ha sprungit 10 mil igår. Oftast så märker man av en stelhet och lite ömmande muskler efter en sån hård jaktdag men icke. Vältränad som bara den är han lilla vännen.
Kram//T

Snart!

är det dags att åka till Kiruna och premiär jaga! Ska bli så kul, längtar så jag blir blå. Hoppas Cato får mycket fågelkontakter. Han och Daniel var en sväng och jagade i lördags och han hade skött sig superbra så jag tror att Kiruna går ännu bättre. Chilli har åkt hem idag och det känns lite tomt faktiskt. Den lille rackaren! Måste lägga mig snart, ska jobba halv åtta imorron och lämna Cato hos mamma och pappa innan dess. Efter helgen är det planerat att vi flyttar. Sofia ska hjälpa mig att köra kartonger under veckan och sen blir det stora artilleriet nästa helg.
Kram //T

RSS 2.0