en snabbis

Skulle på toa och precis när jag satt mig så bubblade det från toan, höll jävvlat å bajsa ner mig, trots att det inte var mitt ärende från början haha.
Dock hände ingen olycka, kan tilläggas!

/T

men om jag är glad

då kan jag se ut såhär
 
 
/T

dagens sanning

 
Blev övertolkad nå jävulskt tyvärr men försöker lägga det bakom mig och hoppas jag slipper bli hatad alltför länge. Trist men bara att bita ihop. Jag har gjort vad jag kan, bett om ursäkt eftersom någon blev arg och sårad(?) vilket inte var min mening. Elak är jag inte och skitsnack pysslar jag inte med. Punkt.
 
/T

veckan som var

Veckan som varit har både plus och minus. Minus för att D:s mormor blev hastigt sjuk och tyvärr gick bort idag. Minus också att morgnarna då jag haft sovmorgon ändå har börjat kring 07.15 med byggarbetare ovanför huvudet. Nytt plåttak monteras så väckarklocka har inte behövts alls. Fastän jag sover gott även i oljud så finns det gränser. När någon sågar i metall så hörs det. Väl.

Plus i veckan var ridlektionen jag hade i tisdags. Svävar på moln lite grann!! Arbetsveckan var helt ok också. Plus för den roligaste appen, Talking Tom Cat. Helt hysteriskt rolig!

Kikade i min kalender och såg att min nästa klipptid är nästa vecka. Har klurat på hur jag skulle kunna göra om färgsättningen i håret, förnya lite. Kom på det efter lite tips från en kollega. För ett antal år sedan, typ 10, så hade jag iofs långt hår men en ganska cool färgsättning. Från mitten av huvudet och bakåt var håret blonderat och sen fortsatte det fram mot ansiktet fast med brunt överhår. Nu har jag ju en kort frisyr men tänkte att nåt liknande kunde vara kul igen. Kanske inte blont men rött? Och en bred slinga på en sida också. Vi får se, jag har ju en bra kommunikation med min frisör. Hon får aldrig sluta gubevars!




popart- Theres
gul känns mest jag

/T


this is me



Well well, idag blir det shopping på Granngården. Klubbdagar med 10% rabatt måste utnyttjas. Hästmat, pälsglans och kattmat står på listan. Dessutom blir det en tur till breviksberget med #ettsläpkommerlastat
Ha en fin dag då!

/T

husbygget

En dag härom veckan åkte jag iväg med Cato till Gammelstan och då såg huset ut såhär:

 

Och två timmar senare:

ojsan hoppsan!

 

/T


pulver

lilla missen heter Pulver. Väldigt söt. Som socker. Och busig!

 

/T


vit jägare flyttar in

Det verkar som att vi blir kattägare imorgon! En vit sötnos, blandning ragdoll, birma, norsk skogskatt flyttar (mest troligt) till Pitholm imorgon. Namn: Ingen aning, kanske får vi hitta på något skojsigt haha. Blir bra med en råttjägare på gården, han har redan visat talang för uppgiften hos sin uppfödare.

ett grönt och ett blått öga, sött!!

 

/T


operation nr 4

Lilla älsklingen är i Gammelstan igen. Imorgon får jag åka och hämta honom! Efter amputationen trodde jag verkligen att all skit skulle vara över och förbi men några dagar innan vi åkte på våran PJ turné började ärret se skumt ut. Dagen efter vi åkt så sprack en stor varböld och mina föräldrar åkte på veterinärbesök, medicinering osv medans vi semestrade en vecka.
Väl hemma tog vi tag i detta och i samråd med veterinär så gjordes en noggrann bakterieodling med fokus på MRSP, dvs hundens motsvarighet till människans MRSA, sjukhussjukan. Tack och lov var det INTE den bakterien. Sedan gjordes en scintigrafi för att fastställa vart fisteln tar vägen. För att bli av med problemen så måste roten till det onda bort, dvs själva fisteln som uppkom redan efter operationen i Strömsholm.

På röntgen syntes att fistelgången var väldigt lång och gick genom bäckenet. Benrester syntes också.

Nu är operationen utförd, med lyckad utgång. Det var en svår operation med risk för bland annat nervskador men tre timmar senare var allt klart, fisteln helt bortskrapad, benresterna bortspolade och det lilla metallankaret bortplockat.

Inte för att jag är troende men under denna långa tid har jag hunnit undra mer än en gång om någon däruppe verkligen inte tycker att Cato är värd att leva. Jag tycker att han i allra högsta grad är det. Världens finaste och snällaste hund, all time high.

Håll en tumme för Cato och att allt blir bra nu!

/T

RSS 2.0