total lycka

Sjukt, sjukt att jag inte kan sluta le. Tur att öronen sitter som en stopp för annars hade jag sett ut som saturnus med sina ringar! Veterinären ringde 15.15 och medde lade att det blir operation. Knät kändes helt annars när han sov, det gick att räta ut lätt och knastrade ingenting. Röntgen visade inga förändringar heller så nu ligger han på operationsbordet min älskade kille!!

Uj vilken pärs den här dagen har varit. Tror jag behöver en kopp kaffe till min nerver precis nu och sen dråsa ihop i en pöl och bara vänta på nästa samtal när operationen är klar och Cato har vaknat ur narkosen.

Södra hamn, Piteå 2011

 

/T


väntar

Håller på att förgås av spänning och nervös väntan. Vi har lämnat Cato i Gammelstan och han ska röntgas före op. Väntar nu på ett samtal från veterinären, han skulle ringa så fort dom röntgat knät och vet hur det ser ut.
Precis nu fick hjärtat en extra skjuts av telefonen, dock var det ett sånt där skumt nummer med en utlänning i andra ändan. Förmodligen phishingtyper...
Håller alla tummar för att vi inte måste åka tillbaka mot Luleå idag och säga adjö till finaste vännen.

/T

är detta slutet??

Var just på en promenad med Cato. Blir så ledsen när jag tänker att det kan vara en av de sista jag tar med honom. Det håller som bäst på att sjunka in hos mig att måndag snart är här och allt kan vara över då... Innan operationen ska vi röntga knät som farit illa av att inte belastas. Förhoppningsvis är det inget dåligt i det men OM det är det så kommer inte Cato att få vakna upp efter röntgen så det känns otroligt tungt att åka till Gammelstan om två dagar.

Lillen gick inte i vattnet varken onsdag eller torsdag. På onsdagen fick han starka smärtstillande piller (tradolan) som inte hjälpte överhuvudtaget så på torsdagen fick han en rejäl omgång akupunktur med ström. Det har hjälp lite, han har fortfarande väldigt ont men det tog nog udden av smärtan och han är rätt "glad" nu i alla fall.
Det går rätt bra att berätta för folk om vad som kan hända på måndag så länge jag bara säger orden utan att fundera över innebörden. När jag däremot tänker på vad det egentligen betyder så kommer tårarna. Min älskade vän, det får inte vara över. Inte nu.

Jag älskar dig så mycket/T

RSS 2.0