älsklingen


jag reser mig igen

Ny färg i håret idag, känns skönt. Jag är lite beroende av att vara snygg i håret. Det gör så mycket för mitt humör! Ikväll hoppas jag på lite trevligheter, jag ska ut och äta med några av handelsmedlemmarna på jobbet, vi gick en kurs förra året och fick då pengar att hitta på något tillsammans för. Kul att träffas på lite neutral plats och kunna umgås mer än vad som går på jobbet.


Har varit rätt nere ett tag utan att riktigt kunna sätta fingret på orsaken. Såklart är alla turer med Cato en bidragande orsak men tror inte det är allt. Nu verkar det i alla fall gå uppåt igen, kanske för att våren nästan är över och sommaren närmar sig med stormsteg! Det är varmt väder, det går att rida vart man vill, Cato är som vanligt och springer i skogen. Ja livet börjar återgå till det normala. Nu hoppas jag på en skjuts i ändan så jag kommer igång med lite hussysslor också. Vi har ju ett massivt renoveringsprojekt som jag inte varit särskilt delaktig i tyvärr. D har varit helt fantastiskt duktig med allt medans jag deppat ihop.

Dags att resa sig!

Jag tror det kommer att gå!

/T

op 24 april

Catos egen youtube kanal

Synd att vi inte kunde se in i framtiden och inse för läääänge sen att detta var det absolut bästa för lilla grisen. Nåja, slutet gott allting gott.

/T

RSS 2.0