eeh

Råkade bli fel med filmerna tidigare. Dom skulle ju såklart ha hamnat på hästbloggen, hjärtaCharmeur men asch dom får vara kvar här, tycker att alla borde få se hur himla fin han är!! Min prins <3
 
Idag har jag stressat på som tusan för att hinna allt som måste hinnas. På bara en dag dessutom eftersom alla andra dagar är/var fullbokade med andra måsten. Hursom har jag nu handlat allt hoppas jag till lördag. Blir riktigt kul. Hästloppis på lördag känns också kul fast jag har inga förhoppningar om att få sälja något. Tror att jag kanske har lite för dyra saker men vi får väl se.
 
Nu är det alldeles för sent igen. Tidig dag imorgon som alla andra dagar denna vecka. Vi har bara en bil för tillfället eftersom en visade sig vara en rishög.. Skoja lite men den är på verkstad iaf och har bytt vattenpump, kamrem och en massa andra saker. Inte billigt alls och himla besvärligt att skjutsa och hämta D på jobbet. Är det så det känns att ha barn på dagis? Jag drar till Luleå på lite utbildning inför vecka 6. Jadå det mesta är som vanligt med andra ord!!
 
/T

TK och Charmeur♡13-01-30


TK o Charmeur 2013-01-30


v 6

Nu drar det igång igen! Julledigheten från fackliga uppdrag är över och denna vecka har jag ett gäng olika möten. Nästa vecka är det som vanligt uppsökeri, dvs vad vi kallar vecka 6. Kuuul är det att få träffa alla härliga medlemmar ute på arbetsplatserna. Det är verkligen så himla spännande att möta dessa människor. Bästa (och jobbigaste) veckan på året väntar, tjohoo!
 
Tog ledigt från jobbet då jag kände att det blev aningens för mycket i rad annars så helgen blir ledig för min del. Festligheter på lördag ser jag fram emot massor.
 
/T

i sista minuten

Bara en liten insiktsfull fundering innan läggdags. Hur många förargar jag dagligen genom att vara dryg? Ironisk? Sarkastisk?
Ibland är det nog inte helt solklart att jag bara driver och det är ju det som är meningen fast ändå inte... Ni fattar!

Tja det var dagens tanke. Godnatt!
 
/T

here goes

Håller på och planerar lite när det blir en lucka. Trerätters måste det vara. Förrätt vet ej, varmrätt kanske smördegsinbakad fläskfilé (svensk såklart) och dessert tror jag på päronpaj. Hinner nog ändra mig några gånger haha.
 
Den 2 februari ska jag på loppis och sälja saker. Man skulle nu kunna tro att jag blivit ordentligt sjuk och feberyrar men nej nej. Fast såklart är det ingen vanlig loppis utan  en hästloppis. Finns annars få saker jag avskyr så mycket som sommarens ständigt återkommande i Badhusparken. En hord av människor, giriga och intesivt letande efter billig skit. Klart att jag fattar att man kan fynda riktigt bra saker också men nja. Inte min grej. Känns ungefär lika peppande som rökrea på elgiganten. Skulle lätt betala pengar för att slippa trängas.
Måste planera in så att jag har ordning på vad som ska säljas. Det finns mycket saker i mina stalllådor ska ni veta.
 
/T

kaos

Startade igång en början till ordning efter ett långt, långt uppehåll från det. I lördags kväll satt jag och sorterade papper in i pärmar (sånt som jag brukar vara bra på), skrev ledighetsansökningar för hela året. Dom lämnades in idag, skönt! Såklart kommer det till flera stycken allt eftersom men ändå.
Känns lite skumt att jag som i vanliga fall då har koll på alla papper, vet var allt är osv nu senast när jag skulle sälja bilen.. inte hittade regbeviset? Ja tillslut efter dagars letande i väldigt blandade staplar av diverse. Allt från lönespecar, pensionsbesked, julkort från förra julen, sånghäfte från fina bröllopet, försäkringsvillkor. Allt i samma hög, välstaplade högar som för att ge sken av ordning och reda. Regbeviset fanns där och jag sparade 100kr tack vare det, haha!
 
 
Jo och så var det ju när jag strax innan jul hade kontakt med en trevlig en på If försäkringar och bestämde mig för att flytta lite till dom. Hunden och hästen bor ju redan där och jag är så himla nöjd än så länge. Då var det kruxet att hitta alla papper på nuvarande försäkringar, priser, villkor och förfallodag. Kände mig som en slashas delux där i telefonen, fy och usch. Nej kollen ska man ha.
 
På riktigt så är det ordentligt jobbigt. Kontoret står uppställt i rummet som inte används till annat än förvaring av allt som inte har någon plats än. Datorn är stationerad på köksbordet, vi äger bara en laptop tack gode gud. Drömmer om framtiden när allt är i ordningställt. Badrummet fräscht, allt fräscht och alla pärmar används till det dom är menade för. Den dagen kommer jag att ladda med en stadig frukost och sen köra järnet tills allt är organiserat precis rätt. Dvs som jag vill ha det!
 
Hur jag kom in på detta ämne är en gåta, det jag egentligen hade tänkt att skriva om handlade om mat. Tar det en annan gång. Annars blir det här som en hel novell
 
/T
 
 

grubblerier

Går och klurar på saker och har många idéer som förmodligen kommer att stanna vid just det, en idé. Egentligen borde jag skriva ner alla utkast jag har i min hjärna, vips en dag kanske jag kommer på något banbrytande och kan leva på royalties resten av livet. Haha jo det skulle ju vara något.
 
Vad skulle du göra om du hade obegränsat med pengar? Jag skulle jobba lite när andan faller på. Skulle sakna mina arbetskompisar alldeles för mycket för att bara ge upp arbetslivet helt. Däremot skulle jag nog satsa pengar på en gård, den gården jag bor på och ha massor med djur. Anställa personal som hjälper till med att ta hand om alla måsten på en gård så att jag verkligen har tid för djuren. Men mockningen tänker jag inte leja bort, det är alltför rogivande för att säga från sig.
 
 
I det verkliga livet flyter det på sakta men säkert. Ikea blev av som planerat och äntligen har tvn fått en bänk under sig och byrån brevid kylen är på plats. Fick med en lampa till lilla Amelie också. Den ska jag lämna av vid tillfälle. Svårast är att hitta dom där tillfällena då tid finns. Sjukt att dygnet, hur man än vrider och vänder på det, har för få timmar. Varje dag.
Hittar jag en lösning på det.. ja då kan jag med säkerhet ha framtiden tryggad ekonomiskt!
 
/T

2013 blir nog bättre

Börjar väl med att säga gott nytt år. Min förhoppning är att detta nya år, 2013, ska bli en aning bättre än 2012. Tolvan räknar jag lätt till ett av dom sämre totalt sett. Något positivt från det är att det kan bara bli bättre!
 
Nyåret började med jobb till stängning oå coopan och sen brakmiddag i lpngnäs. Älgfile med hasselbackspotatis mumma!! Ett av mina bättre nyårsfiranden också. Dresscode: långkalsonger. Skönt att bara svida om till det vanliga efter jobbet haha. Cato hände med till Ida och Pulver stannade hemma. När vi kom hem för en stund sen så tyckte jag att han verkar lite skärrad. Kan ju bara ana hur mycket våra grannar har pangat på med raketer. Fy detta otyg. Jävla idioti är det. Pengar som bränns upp och djur som far illa. Uschan buschan.
 
Cato klarade sitt tolvslag rätt bra. Lite rädd var hab, det märktes. Men till skillnad från andra raketrädda jyckar som det bara blir värre för för vaeje år så klarar Cato det bättre och bättre. Det känns skönt! Dock skulle hans nyår vara än mycket bättre om raketerna bara inte fanns. Förbud.nu borde införas. 
 
/T

RSS 2.0