randiga gardiner

Äntligen har vi gardiner i fönstren! Efter att ha varit utan både gardiner och gardinstänger sen september 2011 har det nu hänt. Fantastiskt att vi kunde bestämma oss tillslut. Mamma har sytt efter min otroligt fina ritning, egen konstruktion som jag är rätt nöjd med. Lite trixigt fick hon för minsann om inte Theres mätte fel på mönsterrapporten med 1 cm vilket orsakade större problem än man kunde ana.
 
inte bästa bilden men...
 
/T

SAIK-LHC

I torsdags skulle jag se Skellefteå AIK vinna sin första slutspelsmatch mot Linköping men icket. 2-3 efter förlängning blev lite snopet och oväntat avslut på kvällen. Idag blev dock resultatet samma, 2-3 efter förlängning fast denna gång med Saik som bortalag så 1-1 i matcher nu. Hoppet lever!
 
 
/T

Mar. 21, 2013


cato

Hundskrutten var så himla söt imorse. Vi gick ut på gården och lekte lite innan jag for till jobbet. Jäklar vilken sprutt det är i jycken, räser uppför den gigantiska snöhögen typ 5 meter hög. Ner igen jagade katten ut på vägen kom tillbaka upp i snöhögen. Gladast i Sverige. Jag ville inte alls åka mot jobbet. 
 
 
Glad start på min dag iaf!! Mitt hjärta.
 
/T
 

debatt

Äsch, jag hade skrivit ett långt debattinlägg som jag tog bort. Skulle behöva gå en kurs i att skriva på svenska haha. Nå nu är det bortsuddat och då är det dags att sova. Godnatt!
 
/T

RSS 2.0