inte då

Stackars er som är in och hoppas på nya inlägg. Jag är sämst på att uppdatera så ursäkta för det.
Ha en finfin dag allesammans!

Kram T

inte fullt så panikslagen

Jo jag har lugnat ner mig sen sist! Däcken på bilen är bytta, och även på hästtransporten så jag kan slappna av nu och låta snön falla bäst den vill. Idag är det dock plusgrader så den snön och isen som ligger nu är nog borta i morgon eller övermorgon ändå.
Det var en hektisk vecka med många måsten men nu är den över och summerar jag intryck och upplevelser så är jag rätt nöjd ändå. Torsdagen började ju inte så bra men slutade desto bättre. Min hästskötare och Charmeur som ställde upp i sin första hopptävling, på Grans, gick och vann hela klabbet. Mest imponerande var omhoppningen där dom hade klart snyggast och bäst svängar. Syntes att övning ger färdighet! Blå/gul rosett nr 1 :D

Igår lördag var det födelsedagsfest hos Maria, en mycket trevlig tillställning med utgång mot kvällen. Helt otippat stod jag, Daniel, Ida, Danne, Sussi, Tobbe och Maria (inte otippat) på dansgolvet och gjorde liv i 90-tals klassikern isborren. Eller, hur var det egentligen?! Väldigt roligt var det hur som helst. Och som två glada pensionärer så hämtade vi ut våra jackor kring halv ett och strosade hemmåt mot Klubbgärdet jag och Daniel. Trötta men lyckliga!

Dagen har spenderats först i stallet med hela gänget för lite möte och sedan i soffan med hund och mjuk kudde.Härligt!

 

Inte länge kvar till snösäsongen

 

Puss/T


freaked out

Helt plötsligt så vaknar jag av ett glatt sms som gav energi. Men den dalade snabbt med göromålen som kom med det. Det snöar och jag har inte planerat in snö idag. Alla bilar och transporten har sommardäck, det går inte alls. Charmeur ska ju iväg och tävla på Grans ikväll och han får inte åka odubbat, nej nej.

Jag har en snäll pappa som kommer och hjälper mig. Tur det men stressen vill inte lägga sig ändå. Vilken dag, huja. Nu är det ju inte så att jag inte kan byta däck, för det brukar vara mitt jobb men vad som bekymrar mig är transporten. Den har jag inte bytt på någon gång och tänk om jag inte får loss bultarna så står jag där med en halvbytt kärra.

Ååå jag hade dagen planerad så bra och jag skulle glädjas och njuta av kvällen och så blev det såhär... Nu har ju inte kvällen kommit än och det kanske hinner ändras i stressnivå till dess men just nu är det skit. Bajs. Blä.

/T

antony and the johnsons

Säsongens IDOL har varit igång i två veckor och ikväll var det den sista kvalomgången. Jazz tjejjen Linnéa gick vidare och jag tackar för det! Jag bestämde mig för att heja på henne redan innan jag hört en ton bara för det superba lått - Antony and the Johnsons; Hope theres someone
Tur att hon gjorde det bra då, haha!

 

För övrigt är jag alldeles ensam och övergiven för tillfället. Daniel åkte upp till Abisko tidigare idag och tog med Cato såklart. Lite jakt i 1,5 dag så på lördag får jag återse mina kära! Saknar dom redan, det är så tomt i huset. Och tyst, huja.

Annars så har jag haft en produktiv dag med rensning av rabatt tillsammans med mor min. Händerna är grymt skadade av hårda strider med rosentaggar men fint blev det. Sen åkte jag ner på stan en sväng, också med mamma, åt lunch och fyndade en klänning och bälte på H&M. Tyvärr hade dom inte hemma den fina kappan jag sett i katalogen så jag har gjort en beställning nu på kvällen. Jag måste ha den, den är så snygg! Sen efter stan åkte jag hem och vinkade av familjen för att sedan gasa iväg mot jobbet. Börjar tio imorgon och jobbar till halv fyra, sen har jag helg. Ser fram mot det, är gode trött och sliten i kropp och själ.

Lördag och söndag ska få bli ganska slappa dagar, lördag blir det ridlektion och sen grillning med Maria och Fia. Söndag lite mer häst och stall, dvs avkoppling när jag inte har tidpress!

 

Ser på klockan att det är dags att nanna. Sov gott!

Kram/T

 


RSS 2.0