nothing new

Sorry men det blir inget nytt idag heller. Mitt liv är tråkigt. Jag vet!
 
/T

rubriker

Jag vill säga min mening. Argumentera. Förklara. Vara arg. För nån måtta får det vara. Grrr jag blir så irriterad när bara en sida kommer fram och den dessutom är en ren lögn. Sitter på höga hästar eller? Mm men jag kniper åt. Hoppas att nån annan mer opartisk i frågan ställer ner foten.
 
Frustrerad nu. Omvänd rasism finns det något som kallas.
 
/T

today was a day just like any other day

Klippning och färgning idag! Härligt känns det. Har ingen efterbild men en från innan när jag satten med min kaffekopp på jobbet (morgonmöte kl 06.30, yeey) och en från frissan med färg i håret. Here U R
 
                                                               
Håller på att bli gammal... så rynkig panna. Botox snart?? Hehe
Äsch, jag ska åldras med värdighet, förutom att mina gråa hår kommer att komma som en total chock den dag jag inte färgar håret längre!
 
/T
 
Just ja, glömde att jag vann en gissningstävling (egentligen var det så att jag heltenkelt kunde räkna ut svaret med hjälp av mobilens kalkylator :)
 


husrenovering

Tog ett kort på huset igår. Har varit rätt kass på att fota eftersom tyvärr. Det är ju rätt kul att se sen hur arbetet har fortskridit. Nå en ute bild före/efter kommer här (fast efter kommer först :)
 
Såhär ser det alltså ut idag, lite större och ser betydligt bättre ut än innan. Dörren på utbyggnaden är inte den riktiga utan en sk "byggdörr" som får sitta medans det är risk att repa och skada den. Som synes så har huset fått en midja och de små fönstrena upp har byggts igen. Likadant är det på bakidan ut mot vägen. Taket är också helt nytt. Arbetet är nu pausat för detta år, iaf vad gäller byggfirma och vi kör på själva ett tag. Sparar lite pengar helt enkelt. Inne i nya delen är det isolerat och vinterbonat men annars är det rätt kalt. Inga innerväggar än så länge.                                       

 
Visst ser huset mer komplett ut nu?! Jag är grymt nöjd över hur det kommer att bli. Väntar bara med spänning på hur det nu blir med stallbygge. Mm vi får se!
 
/T
 
 
 
 
 
 
 

Dog

Cato och Pulver busar på kvällskvisten!


Dog


nytt liv

Fatta hur glad man kan bli över att andra får barn? Det var en bra vecka på bäbisfronten för först så fick jag tyvärr inte besök av finaste Maria men å andra sidan så hamnade hon i Sunderbyn och fick tillökning då istället. Två dagar senare var det Fias tur. Varsin tös har dom levererat och jag kan knappt bärga mig innan jag får komma och hålla, lukta, mysa på dom små liven!!
 
 
Stort Grattis till er båda!!!
 
/T

morrn

Äsch det är för tidigt och min hjärna sover ännu. Kroppen är uppstigen iaf för nu är det jobb.

/T

hål i magen

Inget muntert inlägg som jag hade hoppats på. Gillar inte när dom negativa klumpar ihop sig och blir många eftersom jag inte gillar negativa personer. Energitjuvar och det är precis en sån jag känner att jag blir när jag skriver om hur skit allt är. Ett sista och sen får det vara nog. Magkatarr!!
Ingen liten pluttkatarr utan en jävla rejäl en har bitit tag i mina inälvor. Jag får det några gånger varje år (lite väl ofta kanske?) och  detta är en av de värre varianterna. Omeprazol och lång väntan är medicinen. Kommer att ta några dagar innan det vänder tyvärr.
 
Morr morr. Dagens plus är att jag är åter i arbete efter den didrans förkylningen. Haha där var nåt positivt, yey :)
 
/T

change

Bytte färg på bloggen efter några år med den fruktansvärt fula illgröna. Jag gillar ju grönt men hej, hur missmatch får man ha det egentligen? Nöjd med den laxrosa, mindre skrikig och passar med blommorna i bakgrunden, som för övrigt är en bild från Abisko på nån fjällväxt jag inte vet namnet på. Men den är fin!
 
 
/T

lördag

När klockan visar 02.30 och man vet att den ringer kl 05.00 så känns det sådär att behöva gå upp och kila på toa. Suck men jaja nu är jag duschad och nyäten, redo för en rolig jobblördag! Det var ju det här med lördagar och arbete. Rätt kul eftersom lördagar innebär lite stress, action, pulshöjare.
Fast..
.. det är ju rätt kul att vara ledig också!!
 
Ha en fin dag!
/T
 
Ps. Ida: Saknar dig med <3 Kaffe till veckan eller helgen!

plans

Oj vad mycket min hjärna jobbar när den är hemma och sjuk. Får se om jag bangar eller inte men planer finns. Oj vad dom finns!!
Lite skraj fast mest förväntansfull :)
 
/T

roma

Men gissa om det inte blev några sjukdagar då. Förkylningen har slagit till igen. Ve för ett elände, kan inte begripa varför jag är så klen? Kan drömma mig bort lite och berätta om min Rom resa istället!
 
Var där från torsdag till måndag, lite för kort tid men nog för att inse vilken otroligt mysig stad det är. Vi bodde i ett område som heter Trastevere, söder om Tibern och Roms centrum. Hela staden är väldigt häftig, och lättåtkomlig. Gångavstånd till i princip allt och vill man inte gå så finns det tunnelbana/spårvagn/buss som går hela tiden. Vi skaffade oss ett 3-dagars åkkort för €16,5 dvs knappt 150kr, väl värt!
Colosseum var mäktigt liksom Pantheon och Peterskyrkan. Vatikanen och Vatikanmuseet var inte lika imponerande. Förmodligen berodde denna besvikelse mest på att förväntningarna var skyhöga. Det var en besvikelse att inse att den höga säkerheten bara är en bluff, ett skådespel för turisterna. Visst så har de säkerhetskontroll och skannar väskan men hur mycket det än piper när folk går genom bågarna så blir ingen stoppad.
Detta med att inte få gå in i Sixtinska kapellet med bara axlar och knän- bullshit. Ett jäkla turistspektakel för att tjäna pengar. Tummen ner. Sixtinska var inte heller så häftigt. Återigen för att jag förväntade mig så mycket mer.
 
Den sista riktiga dagen som var söndag regnade det. Läs öste ner. En bra dag att traska upp i kupolen på Peterskyrkan. Mäktigt! Absolut häftigast var att kika ner i kyrkan och få perspektiv på storleken, den är enormt stor. Sen gick vi vidare upp i kupolen och ut på taket. Höjdrädd som jag är så var det rätt läskigt men glad att jag gjorde det i alla fall! Trapporna upp var mest obehagliga, väldigt trångt och det lutar där man går mellan inner- och yttertak.
 
Såklart hanns det med lite shopping i butikerna på Via del Corso. Dock blev det inte någon Louis Vuitton väska eller Armanikavaj. Det blev istället skor från ALDO och skinnväskor från en lokal tillverkare i Trastevere. Nya favoriter defivitivt!
 
 
/T

bzzzz

Tankarna snurrar runt i huvudet. Fort fort fort. Många är som också. Det var skönt att vara borta några dagar och bara koppla bort alla måsten. Åkte till Rom torsdag-måndag och jag lyckades faktiskt stänga av och låta bli att fundera på framtiden ända fram till sista dagen, då kom det tillbaka tyvärr.
Nu är det städdag som gäller, ledig och solen skiner. Theres är inne!
 
/T

RSS 2.0