innan myset måste jag visa

Bild från Catos premiärjakt som trebent setter. På två dagar blev det 12 ripor i säcken. Heja världens bästa Cato!!! Det blev en solskenshistoria tillslut <3
 
 
/T

ikväll blir det brasmys


bilköp

Toppen! Idag blev det äntligen av, vi slog till och köpte en bil för att ersätta mercan. Den lilla vita som jag haft i 7(?)år och inte gillat alls. Bytte min gamla gula merca 190 diesel mot denna, samma modell men bensin. Har hela tiden saknat min gamla traktor. Älskar dieselbilar, dom är så himla sköna att köra.
Nåväl ända sen i våras nångång har vi klurat på vilken sorts bil som skulle vara bra som andrabil. Valet föll idag på en mazda 626 kombi, årsmodell 2002, bensinare. Sagt och gjort så drog jag och D iväg till Örnsköldsvik på förmiddagen och testkörde och slog till. Härligt skönt känns det att ha det ur världen!!
 
Tyvärr missade jag dagens stallmöte pga detta, men det var det värt. Idag var enda dagen som funkade. Jag har kalendern full av grejer hela tiden, har lite ågren över att hinna planera, tvätta och packa till två resor nästa vecka :P Har inte ens hunnit fundera på vad jag ska ha med till italien och än mindre hur vädret är där nere. Inatt hade vi den första frostnatten i Piteå, tror jag, och i Rom är det väl minst 20grader än. Återigen: tror jag!
 
Nå i-landsproblemen lägger jag åt sidan ikväll och njuter av lite popcorn och Avatar. +en eller två koppar kaffe. Njutning!
 
/T

ingen panik alla på en gång

Lätt sönderstressad men vad ska jag göra åt det när det är så mycket jag vill hinna med? Att lägga något åt sidan kommer inte på fråga så- huvudet i sanden, hejn fixar jag!
Begravning imorgon. Mindre kul.

/T

handels i mitt hjärta

Trött så in i... men än är inte veckan slut. Måndag var det avtalskonferens i Luleå. Igår åkte jag upp till Kronogård bortanför Kåbdalis för att delta på personal- och styrelsedagar, supertervliga och givande dagar. Kom hem strax efter 18tiden nu ikväll. Efter lite telefonsamtal så tog jag med Cato på prommis till stallet och Pulver hängde på. Sötnöten!
Väl i stallet kom Ebba och skrämde upp Pulver i ett träd! Stackars liten som inte vågade klättre ner igen, höjdrädd? Anni kom till undsättning och klättrade upp, tusen tack!!!!! Snälla Karaat fungerade som stege upp till nedersta grenen haha. Finhästen.
 
Imorgon blir det möte med kooperativa rådet samt personal- och skyddskommittén på huvudkontoret i Luleå. Sommaren var lugn och fridfull men nu drar allvaret igång. Kul men aningens mycket på en gång. När jag väl är på storheden imorgon så kommer Hööks att få ett besök. Ett schabrak ligger och väntar där och förutom det så har jag lite saker som jag funderar på. Bla en transporthink att hänga i boxen.
 
Nej gäsparna kommer allt tätare så sängen.nu
 
/T

cato gryyyym

Har fätt hem D och Cato kväll! Dom åkte till Kiruna igår morse för en jakttur med övernattning på fjället. Utdelning blev det minsann, 12 ripor i säcken. Helt ok resultat för en amputerad hund eller vad tycker ni? Min lilla gris är helt fantastisk, grym jakthund och grym familjemedlem. Älskar honom så otroligt mycket!!
Jag gissar att han är rätt unik med att vara en trebent engelsk setter som jagar. Söker, ställer och stöter upp fågel hur bra som helst.
 
Ska lägga upp nån bild på killen en annan gång. Har dom på mobilen som inte var nära tillhands just nu. Ni får en gammal jaktbild istället. Han var ju en grym jakthund även innan olyckan!
 
Abisko 2007
 
/T

RSS 2.0