Gårdagens citat

-Men dra ballen igruset va goda dom var!

Det tycker då jag var bra betyg på köttfärsbiffar, eller vad säger ni? Ibland förundras jag över vad kärleken kläcker ur sig. Men jag blir glad av det! Livet leker som i ett lyckorus just nu. Dagen har dessutom genererat i mer positivitet. Helt enkelt en bra dag idag! Dock ska jag då säga att den började inte så roligt, hade det väl planerat hur morgonen skulle vara. Cato skulle jag lämna på Lars-Samuels redan halv 7, för att vara säker på att han fick följa med ut på morgonen. Det gick i stöpet när plogbilen hade passerat under natten och lämnat en hård, packad, 30 minuters snökarm efter sig. Cato överlämnades således 7 istället, gick bra ändå för han han följa ut.
Jobbet gick bara fint och jag hann med många saker på morgonen eftersom shopexpress systemet kaikade lite på morgonen vilket resulterade i att jag hade ingenting att göra, i stort sett. Kunde knoga på med städning, tobaksbeställning, fylla på varor, fronta och poa på. Trist när saker inte fungerar, det här var inte som jag skulle vilja ha det i längden I might add.
Imorgon blir det visst en tur till Lule igen, kooperativa rådet denna gång. Jag som hade ställt in mig på att vara ledig... Alla gånger är det inte kul. Men jag ska då åka iaf, det är ju ändå viktiga saker som tas upp och det är ju bra att vara med och påverka så gott det går.

Hörrni nu är det dags att gå och ha ett liv i soffan! Puss på er! /Tese

Kommentarer
Postat av: Anna

Kolla in den här tävlingen!! :)



http://mariasdagbok.blogspot.com/2009/01/nyhet-p-min-blogg.html

2009-01-22 @ 00:04:32
URL: http://flitigalisa.blogg.se/
Postat av: Fia

samma här



En tävling du inte borde missa :D



http://mariasdagbok.blogspot.com/2009/01/nyhet-p-min-blogg.html



kram





2009-01-22 @ 13:33:30
URL: http://fiasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Fia

En tävling du inte borde missa :D



http://mariasdagbok.blogspot.com/2009/01/nyhet-p-min-blogg.html



kram





2009-01-22 @ 13:35:33

Vad roligt att just DU har hittat hit! Lämna gärna en kommentar!!

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en egen blogg eller hemsida?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0