veckan som var

Veckan som varit har både plus och minus. Minus för att D:s mormor blev hastigt sjuk och tyvärr gick bort idag. Minus också att morgnarna då jag haft sovmorgon ändå har börjat kring 07.15 med byggarbetare ovanför huvudet. Nytt plåttak monteras så väckarklocka har inte behövts alls. Fastän jag sover gott även i oljud så finns det gränser. När någon sågar i metall så hörs det. Väl.

Plus i veckan var ridlektionen jag hade i tisdags. Svävar på moln lite grann!! Arbetsveckan var helt ok också. Plus för den roligaste appen, Talking Tom Cat. Helt hysteriskt rolig!

Kikade i min kalender och såg att min nästa klipptid är nästa vecka. Har klurat på hur jag skulle kunna göra om färgsättningen i håret, förnya lite. Kom på det efter lite tips från en kollega. För ett antal år sedan, typ 10, så hade jag iofs långt hår men en ganska cool färgsättning. Från mitten av huvudet och bakåt var håret blonderat och sen fortsatte det fram mot ansiktet fast med brunt överhår. Nu har jag ju en kort frisyr men tänkte att nåt liknande kunde vara kul igen. Kanske inte blont men rött? Och en bred slinga på en sida också. Vi får se, jag har ju en bra kommunikation med min frisör. Hon får aldrig sluta gubevars!
popart- Theres
gul känns mest jag

/T


Kommentarer

Vad roligt att just DU har hittat hit! Lämna gärna en kommentar!!

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Har du en egen blogg eller hemsida?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0